Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Μουζουράκη – Κοζάρη: Το παθιασμένο φιλί και ο χορός των νεονύμφων
LIFESTYLE

Γάμος Μουζουράκη – Κοζάρη: Το παθιασμένο φιλί και ο χορός των νεονύμφων

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη: Δείτε κλιπ από τον πρώτο τους χορό, ως παντρεμένο ζευγάρι

Χθες παντρεύτηκε ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων του νησιού και το γλέντι έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ξεπέρασαν τους 500, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης και γενικότερα, της ελληνικής σόου μπιζ.

To Instagram των καλεσμένων πήρε «φωτιά» με φωτογραφίες και βίντεο από τους νεόνυμφους.

Ο στενός φίλος του Πάνου Μουζουράκη, Πάνος Σουρούνης, δημοσίευσε μία φωτογραφία με το φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού, αλλά κι ένα βίντεο από τον χορό τους.

kozari_moyzoyrakis8

Η παρουσιάστρια έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση για τη φίλη της:

«Σημερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη…?♥️πως πέρασαν έτσι τα χρονια μυρμηγκακι μου ;; Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί! Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχια…γιατί εισαι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!! Μαζι σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωης σου όλες μαζι … Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία..».

Η μπομπονιέρα

Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε και την μπομπονιέρα που επέλεξε το ζευγάρι για να προσφέρει στους καλεσμένους του. Η επιλογή να βάλουν ένα μικρό σακουλάκι με φιστίκια μαζί με τα κουφέτα για να φτιάξουν την μπομπονιέρα που έδωσαν στους καλεσμένους τους έχει ένα βαθύτερο νόημα. Ο ξηρός καρπός συμβολίζει και την αντοχή στον χρόνο.

μπομπονιερα γαμος μουζουρακη mpomponiera_mouzouraki.jpg
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις