Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάννες 2023 – Σκάρλετ Γιόχανσον: Πιο όμορφη πεθαίνεις
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάννες 2023 – Σκάρλετ Γιόχανσον: Πιο όμορφη πεθαίνεις

Κάννες 2023 - Σκάρλετ Γιόχανσον: Όλη η θηλυκότητα στο κόκκινο χαλί - Το baby pink διπλό φόρεμα και η "peekaboo" τάση που αναβίωσε

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μια γυναίκα που έχει την απόλυτη φυσική ομορφιά, με έμφυτο σεξαπίλ και αξεπέραστη γοητεία. Από το σαγηνευτικό της ύφος όταν βρίσκεται μπροστά από τον φακό, τις στιλιστικές της επιλογές στο κόκκινο χαλί και το σεξαπίλ της που αποπνέει ανεξάντλητο σε κάθε της εμφάνιση, η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι είδωλο στιλ, φινέτσας και θηλυκότητας. Η 38χρονη Αμερικανίδα σταρ και μητέρα δύο παιδιών πήγε στις Κάννες και έκανε μια εμφάνιση, που δεν ήταν καθόλου προκλητική ωστόσο ξεχείλιζε θηλυκότητα.

H Σκάρλετ Γιόχανσον εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας “Asteroid City”. Η 38χρονη χολιγουντιανή σταρ που πρωταγωνιστεί στην ταινία φόρεσε ένα μάξι ροζ φόρεμα Prada με εσωτερικό λευκό bralette κεντημένο με πετράδια. Kαι αναβίωσε την “peekaboo” τάση που θέλει το ένα φόρεμα να βγαίνει μέσα από το άλλο.

Το φόρεμά της έφτανε ως το πάτωμα και αγκάλιαζε τις καμπύλες της. Τα κοσμήματά της ήταν ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια σε αστεροειδή σχήμα ενώ έδωσε έμφαση στα χυμώδη χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν και στα ζυγωματικά της με ένα ροζ blush.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frankie Boyd (@frankieboyd)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις