Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπίρτζης: «Πάμε για να… κυβερνήσουμε!»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: «Πάμε για να… κυβερνήσουμε!»

Τον "άρπαξε" το Luben

Τον βολικό δρόμο της επιδερμικής ανάλυσης – κι αυτό για τα μάτια του κόσμου – επέλεξε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα στις εκλογές του 2019 και αφού πέτυχε τον σκοπό της να “μας κάνει ανθρώπους”, ξόδεψε όλη την τετραετία πολεμώντας με κάθε μέσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αντί να δίνει μάχη για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών. Δεν έψαξαν, δεν έθιξαν τα κακώς κείμενα και έτσι πήγαν αγκαλιά στη συντριβή της 21ης Μαΐου.

Όπως ειπώθηκε στο Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Θεανώ Φωτίου κόστισαν στον ΣΥΡΙΖΑ επτά έως οκτώ ποσοστιαίες μονάδες τις τρεις τελευταίες ημέρες των εκλογών εκλογές. Όπως τονίστηκε, μάλιστα, οι ψήφοι που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ πήγαν απευθείας στη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που συνέβαλε στην τερατώδη διαφορά που έβγαλε η κάλπη!

Τι κι αν ο πρόεδρος κήρυξε… πένθος, τι κι αν προειδοποίησε τα στελέχη του να μασούν αντί να μιλούν, εκείνοι προσφέρουν στο πιάτο περίσσιο υλικό στο Luben και στην Ομάδα Αλήθειας. Όσο για το Twitter, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί.  Και μέσα σε όλα τα ομιχλώδη που ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες, ο Χρήστος Σπίρτζης ήρθε και το… απογείωσε. Σε ερώτηση για το στόχο κόμματος στη δεύτερη κάλπη, στις 25 Ιουνίου, απάντησε πως… «πάμε να κυβερνήσουμε τη χώρα».

Το Luben βεβαίως έπιασε την ατάκα και τον… διασκεδάζει στα social media!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις