Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Ρουμπέση σήμερα: Η νέα της ζωή 14 χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο
LIFESTYLE

Δήμητρα Ρουμπέση σήμερα: Η νέα της ζωή 14 χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δήμητρα Ρουμπέση σήμερα: Πλέον εργάζεται ως pilates instructor

Yπήρξε μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές τηλεοπτικές παρουσιάστριες των περασμένων δεκαετιών, πρωταγωνιστώντας στις εκπομπές του Ανδρέα Μικρούτσικου. Λίγο αργότερα μάλιστα έγιναν από συνεργάτες και ζευγάρι, με τον έρωτά τους να καταλήγει στον γάμο. Η πρώην αεροσυνοδός υπήρξε η τρίτη σύζυγος του παρουσιαστή και μουσικού, όμως ο γάμος τους έφτασε σε άδοξο τέλος περίπου 14 χρόνια πριν, όταν στις 8 Φεβρουαρίου του 2010 αποκάλυψε ότι στο γάμο τους υπήρχε και τρίτο πρόσωπο και μάλιστα πρόσωπο που είχε σχέση με το σπίτι τους, με την ίδια να φεύγει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μετακομίζει στη Ζάκυνθο πέντε χρόνια μετά τον γάμο της το 2005.

Eκεί ξεκίνησε μία νέα οικογένεια, παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε δύο παιδιά, τον Ηλία και τη Μαρία. Η επιστροφή της στην Αθήνα έγινε πριν λίγα χρόνια, όταν ξαναμετακόμισε στη Νέα Σμύρνη και ξεκίνησε να ασχολείται με τη γυμναστική. Πλέον εργάζεται ως pilates instructor, μία γυμναστική που την έχει κερδίσει και ασχολείται ενεργά όχι μόνο επαγγελματικά. Δεν ξανασχολήθηκε με τη show biz από την ημέρα της εξαφάνισής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις