Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Μοσχάτο: Άρχισαν οι περιοδείες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Μοσχάτο: Άρχισαν οι περιοδείες

Μητσοτάκης Μοσχάτο: «Πυρετός» διεργασιών στα κεντρικά της ΝΔ

Το Μοσχάτο επισκέφθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας, και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες. Ειδικότερα, μία κοπέλα η Κωνσταντίνα, τον είδε από μακριά και έτρεξε προς το μέρος του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας «χαίρομαι που σας γνωρίζω», μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, λέγοντας της «είδες που τα κατάφερες, να είσαι καλά, γιόρταζες και τις προάλλες», ενώ στην συνέχεια χαιρέτισε και ένα άλλο παιδί που ήταν παρέα με την νεαρή.

Στην συνέχεια πήγε σε ένα μπαρμπέρικο και συνομίλησε με πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους του καταστήματος. «Είχα ξαναπεράσει από εδώ, δεν ξέρω αν το θυμάστε», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε «την αυτοδυναμία θα την πάρουμε εμείς», με έναν από τους πελάτες να του λέει, «είναι γουρλίδικο το μαγαζί», με τον κ. Μητσοτάκη να αποκρίνεται, «το ξέρω ότι είναι γουρλίδικο».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις