Καινούργιου – Μικρούτσικος: Η ατάκα όλο νόημα (video)

LIFESTYLE

Καινούργιου – Μικρούτσικος: Η ατάκα όλο νόημα (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καινούργιου - Μικρούτσικος: Πολλά γράφονται για τη σχέση τους το τελευταία διάστημα

26.05.2023 | 21:46

Μία ατάκα… όλο νόημα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της, απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο και ζητώντας, μάλιστα, τη γνώμη του. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συζήτησης που διεξαγόταν στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το δικό της σχόλιο αναφερόμενη στα τηλεοπτικά πρόσωπα, το οποίο, μετά και τα πρόσφατα γεγονότα ανάμεσα στην ίδια και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μοιάζει να παίρνει άλλο νόημα. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήρθαν σε έντονη διαφωνία on air στο πλαίσιο συζήτησης για τις εκλογές, με την κατάσταση να οδηγείται σε έναν καβγά άνευ προηγουμένου.

Εχθές, Πέμπτη 25/5, και σε συνέχεια των όσων είχαν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε σαφώς αναστατωμένη στην εκπομπή της, με τη δημοφιλή παρουσιάστρια να ξεσπά σε κλάματα και να κάνει λόγο για επαγγελματική πίεση.

Κατερίνα Καινούργιου σε Μικρούτσικο: Ουδείς αναντικατάστατος, συμφωνείς Αντρέα;

«Η καλή συμπεριφορά στη δουλειά μετράει. Εγώ έχω μία αρχή και το λέω και για τον εαυτό μου και για όλους. Νομίζω θα συμφωνήσεις και εσύ Ανδρέα, που έχεις και τη μεγαλύτερη πείρα από όλους. Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, στο πλαίσιο της συζήτησης για την Ελίνα Παπίλα. «Ακόμα και κάποιοι που πίστευαν ότι μπορεί να φύγουν από μία ζώνη και αυτή να διαλυθεί ή ακόμα και να διαλυθεί ολόκληρο κανάλι. Ουδείς αναντικατάστατος, ουδείς. Συμφωνείς, Αντρέα;», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Αυτό ισχύει σαν κανόνας, αλλά επειδή δεν έχουμε τα ταλέντα, να είναι πλούσια η αγορά και ο τηλεοπτικός ορίζοντας, όταν βρίσκεις κάποιον που είναι πολύ καλός ή μία αξία σταθερή στο χρόνο, δεν μπορείς να την αντιμετωπίζεις με αυτό το ρητό. Δηλαδή, με αυτή τη λογική, θα εξαφανίσω, ας πούμε, τον Νίκο Ευαγγελάτο;», απάντησε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Ισχύει αυτό το ρητό. Ποτέ δεν έφυγε κάποιος και σταμάτησε μια ιστορία. Σίγουρα. Αλλά είναι όμως κάποια πρόσωπα που τα κανάλια και η τηλεόραση πρέπει να στηριχθεί επάνω τους, γιατί είναι ταλέντα, υπερταλέντα, με κατατεθειμένη γραφή», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ίσως έχουν εμπορικότητα, φέρνουν χρήματα στους σταθμούς, είναι πολλοί οι λόγοι, το καταλαβαίνω» τόνισε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, με τη συζήτηση στο τηλεοπτικό πάνελ να συνεχίζεται.

Exit mobile version