Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 95χρονος – ληστεία στο Νέο Ηράκλειο: Μπήκαν διαρρήκτες σπίτι, πέθανε ο ηλικιωμένος
ΕΛΛΑΔΑ

95χρονος – ληστεία στο Νέο Ηράκλειο: Μπήκαν διαρρήκτες σπίτι, πέθανε ο ηλικιωμένος

95χρονος - ληστεία στο Νέο Ηράκλειο: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων στο Νέο Ηράκλειο -Πέθανε από το σοκ 95χρονος

Ένας 95χρονος έχασε τη ζωή του στο Νέο Ηράκλειο, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι όπου κατοικούσε μαζί με τη σύζυγό του. Οι διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στο Νέο Ηράκλειο, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν και το ζευγάρι των υπερηλίκων -ένας άνδρας 95 ετών και μία γυναίκα 90 ετών. Η διάρρηξη έγινε μπροστά στα μάτια τους και με το που είδαν τους δράστες κάλεσαν αμέσως το 100. Με το που κατάλαβαν οι δράστες ότι το ζευγάρι είχε καλέσει την Αστυνομία, εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, όταν η Αστυνομία πήγε στον χώρο, βρήκε τον υπερήλικα στο πάτωμα νεκρό.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, οι ληστές ενδέχεται να μπήκαν στο σπίτι μαζί με τον ηλικιωμένο, με τη μέθοδο της απασχόλησης. Μετά από εξέταση του πτώματος από τον ιατροδικαστή, προφορικά αναφέρθηκε ότι ο άτυχος άνδρας κατέληξε από παθολογικά αιτία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος είχε βηματοδότη και ενδεχομένως να πέθανε από την ένταση. Για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 95χρονου θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Η σύζυγός του είπε στους εκπροσώπους των Αρχών ότι οι διαρρήκτες δεν άσκησαν βία εναντίον τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις