Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ανδρουλάκης ΑΝΤ1: Καμιά συγκυβέρνηση με ΝΔ, ακόμα και αν έχει 149 έδρες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρουλάκης ΑΝΤ1: Καμιά συγκυβέρνηση με ΝΔ, ακόμα και αν έχει 149 έδρες

Ανδρουλάκης ΑΝΤ1: Πρωτοφανής η διαφορά των 20 μονάδων

Δεν υπάρχει συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και αν λείπουν 2-3 έδρες για να σχηματιστεί κυβέρνηση, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε πως στόχος μας είναι να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη στον προοδευτικό χώρο.

Δήμητρα Παπανδρέου: “Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του”

Μιλένα Αποστολάκη: Αν δεν προκύψει αυτοδυναμία θα συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ με τρίτο πρόσωπο κοινής αποδοχής

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ – και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι επενδύει στον φόβο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία ακόμα και αν λείπουν 2 -3 έδρες προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Ανδρουλάκης: Πρωτοφανής η διαφορά 20 μονάδων που εξασφάλισε ο Μητσοτάκης

Μίλησε για «καθαρή νίκη» της Νέας Δημοκρατίας – και σημείωσε ότι είναι πρωτοφανής η διαφορά των 20 μονάδων που εξασφάλισε ο κ. Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας την ευθύνη για αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ.  Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι το κόμμα του έκανε παραγωγική αντιπολίτευση, απαριθμώντας κρίσιμα νομοσχέδια τα οποία υπερψήφισε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν τα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ – και έφερε ως παράδειγμα την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και την επέκταση του φράκτη στον Έβρο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις