Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο αστυνομικός – Τρίκαλα: Πένθος στα Σώματα Ασφαλείας για τον 37χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο αστυνομικός – Τρίκαλα: Πένθος στα Σώματα Ασφαλείας για τον 37χρονο

Τροχαίο αστυνομικός - Τρίκαλα: Ο 37χρονος Σπύρος Μαντίκος, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας, ήταν αστυνομικός, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, που υπηρετούσε στην Αθήνα.

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα έχει βυθίσει στο πένθος την αστυνομική δύναμη και την κοινότητα των Τρικάλων. Το περιστατικό στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο αστυνομικό Σπύρο Μπαντίκο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, έστριψε ξαφνικά προς τα δεξιά, ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Δίπλα στο αυτοκίνητο επέβαινε η μοτοσικλέτα, με επιβάτες τον 37χρονο Μπαντίκο και έναν 19χρονο. Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας την επέμβαση της πυροσβεστικής για τη διάσωση των τραυματιών. Μεταφέρθηκαν ταχύτατα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου κατέληξαν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί, ενώ η τροχαία διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

Σήμερα στα Τρίκαλα η εξόδιος ακολουθία για τον 37χρονο

Την Τετάρτη στις 13:00, η εξόδιος ακολουθία για τον 37χρονο αστυνομικό θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων. Ο Σύλλογος Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής αποχαιρέτησε τον άτυχο αστυνομικό με μια συγκινητική ανακοίνωση: «Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για μια ακόμα φορά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον άδικο χαμό ενός ακόμα αγαπητού Συναδέλφου και μέλους του Σωματείου. Ο Υπ/κας ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ Σπυρίδων που υπηρετούσε στην Υδ/νση Περιπολιών, ηλικίας 37 ετών, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας σήμερα 22/05/2023 τα ξημερώματα όταν, υπό συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε μαζί με έτερο συμπολίτη μας 19 ετών ο οποίος βρήκε και αυτός τραγικό θάνατο, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Παρότι μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο, υπέκυψαν και οι δυο στα τραύματά τους!

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Συναδέλφου μας που θα επιδιώξει να της συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει με συντριβή και οδύνη, τα θερμά συλλυπητήριά του και στην οικογένεια του νεαρού συμπολίτη μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις