Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυγά Ωραιόκαστρο: Ανάστατοι οι κάτοικοι από τις επιθέσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Αυγά Ωραιόκαστρο: Ανάστατοι οι κάτοικοι από τις επιθέσεις

Αυγά Ωραιόκαστρο: Ομάδα νεαρών τις βραδινές ώρες πετάει αβγά στα μπαλκόνια και στα τζάμια κατοικιών προκαλώντας πανικό στους ενοίκους.

Ανεξέλεγκτες είναι οι “επιθέσεις” με αυγά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με τους κατοίκους να είναι ανάστατοι και την Αστυνομία να λαμβάνει στα χέρια της οπτικοακουστκό υλικό, ούτως ώστε να βρει τους δράστες. Σύμφωνα με το politesoraiokastrou, τους τελευταίους μήνες πολλαπλασιάστηκαν οι καταγγελίες δημοτών στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, για ομάδα νεαρών που τις βραδινές ώρες πετάει αβγά στα μπαλκόνια και στα τζάμια κατοικιών προκαλώντας πανικό στους ενοίκους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συζύγου εγκύου, που υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων, ύστερα από μια τέτοια επίθεση με αβγά στο σπίτι τους.

Σημειώνεται πως πριν από περίπου τρεις μήνες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν οδηγήσει στο Αστυνομικό Τμήμα, με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, έξι ανήλικους για παρόμοιες επιθέσεις σε οικίες γύρω από το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Η Αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τη δράση των συγκεκριμένων νεαρών.

Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται η “επίθεση” σε μια κατοικία:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις