Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠΑΣΟΚ – Εκλογές 2023: “Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον σημερινό αρχηγό να δέσει ούτε τα κορδόνια του”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ – Εκλογές 2023: “Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον σημερινό αρχηγό να δέσει ούτε τα κορδόνια του”

ΠΑΣΟΚ - Εκλογές 2023: Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτσώκας συνάντησαν την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου τη στιγμή που πήγε χθες να ασκήσει τα εκλογικά της δικαιώματα. Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Όσα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

«Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να ψηφίζει. Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός. Εγώ. όλα αυτά τα χρόνια έχω δηλώσει ότι δε με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οπότε είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να με εκφράζει για να ασχοληθώ. Νιώθω πολιτικά ορφανή.

Το ΚΙΝ.ΑΛ δεν μπορώ να το πω ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί δεν είναι. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δε νομίζω ότι θα άφηνε ποτέ τον σημερινό αρχηγό να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του. Αυτά που γινόντουσαν με τον Ανδρέα και τον κόσμο, δεν ξαναγίνονται. Ελπίζω να γίνει ότι καλύτερο. Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να τον αντιγράψουν αλλά δεν τους βγήκε», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις