Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τον νάρκωσε και τον έκλεψε: Θύμα σέξι νεαρής πλούσιος άνδρας στο Μαϊάμι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον νάρκωσε και τον έκλεψε: Θύμα σέξι νεαρής πλούσιος άνδρας στο Μαϊάμι

Τον νάρκωσε και τον έκλεψε: Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, ζητώντας βοήθεια από τους πολίτες για την ταυτοποίησή της

Μια νεαρή γυναίκα ακολούθησε έναν άνδρα στο διαμέρισμά του, αφού προηγουμένως είχαν βγει μαζί σε γνωστό μπαρ στο Μαϊάμι, και στη συνέχεια τον νάρκωσε και του έκλεψε κοσμήματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά το μισό εκατομμύριο δολάρια. Η γυναίκα, που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα από την αστυνομία, μπήκε στο διαμέρισμα του συνοδού της μετά από πρόσκληση του ίδιου, στις 5.30 τα ξημερώματα. Κατόπιν, ήπιαν ένα ποτό μαζί, το οποίο οι Αρχές πιστεύουν ότι περιείχε κάποια ναρκωτική ουσία. Ο άνδρας έπεσε αναίσθητος σχεδόν αμέσως και η νεαρή, που εκτιμάται ότι είναι από 20-30 ετών, βρήκε την ευκαιρία να κλέψει ακριβά κοσμήματα – συμπεριλαμβανομένων δύο Rolex. Το θύμα της κλοπής κάλεσε την αστυνομία όταν ξύπνησε, γύρω στο μεσημέρι, και βρήκε το χρηματοκιβώτιο ανοιχτό και τα κοσμήματά του να έχουν κάνει φτερά.

Η λεία της άγνωστης κακοποιού περιλάμβανε ένα Rolex Daytona Rainbow με διαμάντια, ένα Sky-Dweller Rolex, μια χρυσή αλυσίδα, γυαλιά ηλίου Cartier και ένα δαχτυλίδι με διαμάντι και ροζ χρυσό. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της άγνωστης μελαχρινής γυναίκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις