Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επίθεση από μέλισσες: Αστυνομικός καταρρέει on air – Βίντεο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση από μέλισσες: Αστυνομικός καταρρέει on air – Βίντεο

Επίθεση από μέλισσες: Ο άνδρας έπεσε στο έδαφος από τα τσιμπήματα την ώρα που η τηλεόραση έδειχνε live ρεπορτάζ στο Λος Άντζελες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε τεράστιο σμήνος μελισσών Encino της Καλιφόρνια προκαλώντας πανικό, στέλνοντας ανθρώπους στο νοσοκομείο αφού συνολικά τρία άτομα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα. Μάλιστα και ένας αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει, δέχθηκε «επίθεση» από τις μέλισσες και κατέρρευσε. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν αρχικά σε μια περιοχή στην πλαγιά του λόφου στο Adlon Road και ένας εθελοντής από το LAPD έφτασε για να βοηθήσει όσους βρίσκονταν στο σημείο. Όμως κι εκείνος δέχθηκε επίθεση και πλάνα τον δείχνουν να προσπαθεί ανεπιτυχώς να βοηθήσει καθώς τον τσίμπησαν πολλές φορές.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει με μανία τα έντομα που βουίζουν γύρω από το πρόσωπό του και προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από αυτά. Αφού τον τσίμπησαν αρκετές φορές, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι του στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στη συνέχεια, φαίνεται να κουνάει τα πόδια του και με όλες του τις δυνάμεις να «παλεύει» να σηκωθεί. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι μέλισσες βρίσκονταν σε κυψέλη σε σπίτι όπου γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

“Τρελή” συμπεριφορά

«Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά για τις μέλισσες να είναι τόσο θυμωμένες, να θέλουν να σκοτώσουν», δήλωσε ο Ιζάκ Καράτσι της εταιρείας απεντόμωσης «All Valley Honey & Bee» που κλήθηκε να βάλει τέλος στο τρομερό αυτό περιστατικό. Σε συνέντευξή του στο δίκτυο «CBS News» του Λος Άντζελες, υποστήριξε ότι οι μέλισσες που επιτέθηκαν στον αστυνομικό, συμπεριφέρθηκαν με «τρελό» τρόπο.

Σύμφωνα με τις αρχές του Λος Άντζελες, ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ανέφερε ότi κι ένας άλλος άνδρας που εργαζόταν σε ένα σπίτι στην περιοχή, δέχθηκε επίσης πολλά τσιμπήματα μελισσών. Η αστυνομία απέκλεισε τη γειτονιά και διέταξε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους με όλες τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά μέχρι να φτάσουν οι μελισσοκόμοι για να απομακρύνουν τα έντομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις