ΑΕΚ – Βόλος PAP Arena: Γιορτή μέσα στο γήπεδο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Βόλος PAP Arena: Γιορτή μέσα στο γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

ΑΕΚ - Βόλος PAP Arena: Ο κόσμος της ΑΕΚ κατέφτασε απ' όλη την Ελλάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που θα κατακτηθεί ακόμη και με ισοπαλία με τον Βόλο

14.05.2023 | 20:07

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κατακτήσει τον 13ο τίτλο της ιστορίας της στο παιχνίδι με τον Βόλο (20:00) και ήδη η Νέα Φιλαδέλφεια είναι από νωρίς το μεσημέρι στο… πόδι! Όσο περνούσε η ώρα ο κόσμος πύκνωνε όλο και περισσότερο ντύνοντας στην κιτρινόμαυρη διχρωμία τους δρόμους, τα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο είναι κατάμεστα και επικρατεί… πανικός για τον Δικέφαλο! Έξω από την OPAP Arena και συγκεκριμένα στην πλατεία του Ατσάλινου Δικέφαλου Αετού οι οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν 3,5 ώρες πριν τη σέντρα ένα ατελείωτο κιτρινόμαυρο πάρτι! Οι πύλες της OPAP Arena άνοιξαν ακριβώς στις 16:30 και ήδη οι πρώτοι οπαδοί, κυρίως στο πέταλο της Original αρχίζουν και παίρνουν θέση στις εξέδρες. Όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν μια μαγική βραδιά ξεκινώντας το πάρτι από νωρίς.

ΑΕΚ: «Η μεγάλη ημέρα έφτασε»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την σημερινή ημέρα. «Η μεγάλη μέρα έφτασε, η μεγάλη βραδιά μάς περιμένει. Η δική μας μέρα, η δική μας βραδιά. Που θα επισφραγίσει μια σεζόν ανεπανάληπτη, ένα… αληθινό παραμύθι που ζήσαμε όλοι μαζί. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μπαίνει απόψε στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, για να πάρει αυτό που της ανήκει δικαιωματικά. Και θα το πάρει.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 24ωρα για να κατανοήσουν οι πάντες πόσο σημαντικό είναι απόψε οι πρωταγωνιστές να είναι μπροστά, να μην επισκιάσει καμιά ανώριμη κι ανεύθυνή συμπεριφορά το μεγαλείο και την ευτυχία τους. Είμαστε βέβαιοι πως ο καθένας από τους δεκάδες χιλιάδες “κιτρινόμαυρους” οπαδούς που θα είναι απόψε στην κερκίδα το έχει καταλάβει. Κι όλοι μαζί θα βοηθήσουν για να μείνει αυτή η βραδιά στην ιστορία απ’ όλες τις πλευρές.

Ελάτε όσο νωρίτερα μπορείτε στο γήπεδο, για να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την όποια πιθανή ταλαιπωρία. Στηρίξτε με όλο σας το είναι την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας και του προπονητή μας, να “κλειδώσουν” τον πρωταθληματικό τίτλο. Προστατέψτε την ομάδα με την συμπεριφορά σας, τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Για μια τελευταία φορά θυμίζουμε: Η θέση μας είναι στην κερκίδα, ο αγωνιστικός χώρος ανήκει στους πρωταγωνιστές, στους ήρωές μας και πριν και κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο θα το ζήσουμε σε όλο του το μεγαλείο και με αυτόν τον τρόπο θα περάσει εκκωφαντικό το μήνυμα της ΑΕΚ προς όλους όσοι θα παρακολουθούν από τους τηλεοπτικους τους δέκτες».

Αποθέωση μέσα στην OPAP Arena

Από νωρίς γέμισε και η OPAP Arena. Ο κόσμος της ΑΕΚ κρέμασε πανό για την αγαπημένη του ομάδα και αυτό που έκλεψε την παράσταση είναι αυτό για τους πατεράδες που έχουν φύγει από την ζωή. Στο γήπεδο από νωρίς είναι οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ Μπλάνκο, Μαντούκα, Σέζαρ, Δημητριάδης και άλλοι ενώ χαμός έγινε στην είσοδο του Σέρχιο Αραούχο ο οποίος μπήκε στο τερέν με πατερίτσες.

Ετικέτες
Exit mobile version