Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου – Παπαδάκης: «Εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός»
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου – Παπαδάκης: «Εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός»

Μαρία Αναστασοπούλου - Παπαδάκης: "Πολλές εκπομπές λόγω της επικαιρότητας μπήκαν στη διαδικασία της ενημέρωσης, για μένα είναι φυσιολογικό. Δεν είναι χωρισμένη σε χωράφια η τηλεόραση. Κι εμείς έχουμε ψυχαγωγικές πινελιές"

Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου. Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 συνάντησε ο Χάρης Λεμπιδάκης στα παρασκήνια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και τα προγράμματα που επιλέγει να βλέπει η ίδια.

«Όταν ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο αυτή η σύμπραξη, το μεγάλο ερώτημα για μένα ήταν εάν θα φτάναμε Μάιο-Ιούνιο και θα λέγαμε ότι αυτό πήγε καλά. Αυτό πήγε όντως καλά, ήταν μία κίνηση μεγάλου ρίσκου για μένα και το έκανα εις γνώσιν μου. Τώρα, μιλώντας εκ του ασφαλούς, είμαι χαρούμενη για αυτή την επιλογή», δηλώνει η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αυτή είναι μία συζήτηση που αφορά τον Γιώργο και τον ΑΝΤ1. Εγώ ήρθα εδώ με μία συμφωνία που αφορά στη συνεργασία μου με τον Γιώργο, οπότε εμένα ο λόγος μου τελειώνει κάπου εδώ. Πάντως, επειδή έχουμε πάει πολύ καλά, εγώ θα είμαι εδώ και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός», ξεκαθαρίζει η δημοσιογράφος για την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο για να δω τηλεόραση. Όμως, φέτος θεωρώ ότι είχε πλούσιο πρόγραμμα, είχε ο θεατής επιλογή να δει ενημέρωση, ψυχαγωγία ή σειρές. Πολλές εκπομπές λόγω της επικαιρότητας μπήκαν και στη διαδικασία της ενημέρωσης, για μένα είναι φυσιολογικό», αναφέρει στη συνέχεια. «Δεν είναι χωρισμένη σε χωράφια η τηλεόραση. Κι εμείς έχουμε ψυχαγωγικές πινελιές. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό, οι συνάδελφοι έχουν την ενσυναίσθηση ότι δεν γίνεται να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Και καλώς έκαναν», σημειώνει κλείνοντας η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις