Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γκουίνεθ Πάλτροου για πρώην: Μπραντ Πιτ ή Μπεν Άφλεκ;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκουίνεθ Πάλτροου για πρώην: Μπραντ Πιτ ή Μπεν Άφλεκ;

Γκουίνεθ Πάλτροου για πρώην: Μίλησε για τους δύο πρώην συντρόφους της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για δύο πρώην συντρόφους της, τον Μπραντ Πιτ και τον Μπεν Άφλεκ και έκανε μια σύγκριση ανάμεσά στους δύο. Τη δεκαετία του ‘90, η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε αρχικά σχέση με τον Μπραντ Πιτ και στη συνέχεια με τον Μπεν Άφλεκ. Μιλώντας στο podcast «Call Her Daddy», μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει ποιος από τους δυο τους ήταν καλύτερος στο σεξ. Για τον Μπραντ Πιτ, είπε πως ήταν έρωτας «με την πρώτη ματιά». «Ήταν τρελό», συμπλήρωσε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Seven», το 1994 και αρραβωνιάστηκαν έπειτα από δύο χρόνια. Όμως, έξι μήνες αργότερα χώρισαν.  Με τον Μπεν Άφλεκ, η Γκουίνεθ Πάλτρου είχε σχέση- με διαλείμματα- από το 1997 έως το 2000. Γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο του Χάρβεϊ Γουάνστιν το 1997 και στη συνέχεια συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ».

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η «χημεία» με τον Μπραντ Πιτ και η «τεχνική» του Μπεν Άφλεκ

Όταν κλήθηκε να αποκαλύψει ποιος εκ των Μπραντ Πιτ και Μπεν Άφλεκ ήταν καλύτερος στο σεξ, η Γκουίνεθ Πάλτροου είπε ότι της είναι δύσκολο να απαντήσει.  «Με τον Μπραντ ήταν το είδος της μεγάλης χημείας, του έρωτα της ζωής σου. Ο Μπεν ήταν τεχνικά εξαιρετικός», απάντησε γελώντας και συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό».  Αμφότεροι φιλούσαν πολύ καλά, σημείωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου. Ο Μπραντ Πιτ ήταν ο πιο ρομαντικός από τους δύο, όμως ο Μπεν Άφλεκ ήταν εκείνος που την έκανε να γελά, αλλά και ήταν πιο πιθανό να διαφωνήσουν.

«Ήμουν συντετριμμένη όταν χωρίσαμε»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αναφέρθηκε αναλυτικά και στον αρραβώνα της με τον Μπραντ Πιτ, στην Αργεντινή, τον Δεκέμβριο του 1996.  «Ένα βράδυ καθόμασταν στο μπαλκόνι του σπιτιού που νοικιάζαμε σε μια μικρή πόλη. Μακάρι να θυμόμουν ακριβώς τι είπε, όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Ήταν φανταστικό, ήμουν ενθουσιασμένη. Το είχαμε συζητήσει, αλλά εξεπλάγην εκείνη τη στιγμή», περιέγραψε η ηθοποιός.  Όμως, δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς έξι μήνες μετά τον αρραβώνα χώρισαν. Η Γκουίνεθ Πάλτροου είπε πως δεν ένιωθε έτοιμη να παντρευτεί και συμπλήρωσε ότι στα 40 της άρχισε να γίνεται πραγματικά ο εαυτός της.  «Κοιτάζοντας πίσω, δεν είχα εξερευνήσει πραγματικά ποια ήμουν, τι ήταν σημαντικό για εμένα, ποια ήταν τα όριά μου», συμπλήρωσε.

Παρότι ήταν δική της απόφαση, δήλωσε πως ήταν «απόλυτα συντετριμμένη» όταν χώρισε με τον Μπραντ Πιτ. «Ήταν το σωστό πράγμα τότε, αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο», παραδέχθηκε. «Ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, οπότε είχε προχωρήσει περισσότερο, ήξερε τι ήθελε. Ήταν έτοιμος να το κάνει κι εγώ ήμουν “χαμένη”», συμπλήρωσε. «Είναι υπέροχος τύπος, πραγματικά τον συμπαθώ πολύ», ανέφερε ακόμη μιλώντας για τον Μπραντ Πιτ.  Το 2003 η Γκουίνεθ Πάλτροου παντρεύτηκε τον Κρις Μάρτιν των «Coldplay» και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Το 2014 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό τους και τέσσερα χρόνια αργότερα η ηθοποιός παντρεύτηκε τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις