Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Τον χτυπούσαν με σιδερογροθιά» – Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

«Τον χτυπούσαν με σιδερογροθιά» – Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

Οπαδική βία: Οι δράστες στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν την μπλούζα του ανήλικου, του τράβηξαν απότομα το χέρι με αποτέλεσμα να πάθει εξάρθρωση ώμου.

Δεν έχουν τέρμα τα επεισόδια οπαδικής βίας -που φαίνεται να ενδημούν στη συμπρωτεύουσα. Αυτή τη φορά θύματα ένας 16χρονος και ένα ακόμη άτομο το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει τον έφηβο. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές σε ανακοίνωσή τους, οι δύο δράστες επιτέθηκαν και σε 20χρονο, ο οποίος προσέτρεξε σε βοήθεια του παθόντα, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους δύο δράστες. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου φερόμενου ως δράστη, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη άτομο το οποίο συμμετείχε στην επίθεση.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι δράστες στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν την μπλούζα του ανήλικου, του τράβηξαν απότομα το χέρι με αποτέλεσμα να πάθει εξάρθρωση ώμου ενώ όπως φαίνεται τον χτυπούσαν με σιδερογροθιά.

Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου

Το παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, με την μητέρα του να είναι στο πλευρό του. «Δεν του μίλησαν καν, αμέσως άρχισαν να τον κυνηγάνε λόγω της μπλούζας, του φώναζαν, κάποια στιγμή του έβαλαν τρικλοποδιά, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον βαράνε στο κεφάλι, στον ώμο… Το παιδί μου έβαλε τα χέρια κάλυψε το πρόσωπό του και το κεφάλι για να μη χτυπηθεί περισσότερο», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου. Η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που το παιδί αιμορραγούσε συνεχώς από τη μύτη και είχε γδάρει και το χέρι του, ενώ σύμφωνα μαρτυρία χρειάστηκε να επέμβει μια γυναίκα -η οποία διερχόταν με το ΙΧ αυτοκίνητό της από το σημείο- για να σταματήσει η επίθεση σε βάρος του νεαρού, τον οποίο συνέχισαν να χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Οι δύο επιτιθέμενοι πλησίασαν τον 16χρονο, ο οποίος φορούσε ζακέτα του ΠΑΟΚ. Άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν με μπουνιές, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών. Μάλιστα, οι δύο δράστες φέρεται να άρπαξαν με τη βία τη ζακέτα του ανήλικου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις