Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Mega: Έντονη αντίδραση Χατζηδάκη – “Απύθμενο θράσος”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Mega: Έντονη αντίδραση Χατζηδάκη – “Απύθμενο θράσος”

Τσίπρας Mega: "Με τερατώδη ψέματα, προσπάθησε να κρύψει ότι ο ίδιος μας είχε παραδώσει 1.059.000 ασφαλιστικές εκκρεμότητες στον ΕΦΚΑ"

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τις εκκρεμείς συντάξεις. «Το ότι ο κ. Τσίπρας διαθέτει απύθμενο θράσος το γνωρίζαμε ήδη! Ότι θα έφτανε στο σημείο να κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση για τις εκκρεμείς συντάξεις, ζητώντας και τα ρέστα, είναι όμως τουλάχιστον κωμικό«, ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

«Με τερατώδη ψέματα, προσπάθησε να κρύψει ότι ο ίδιος μας είχε παραδώσει 1.059.000 ασφαλιστικές εκκρεμότητες στον ΕΦΚΑ! Επιχειρεί όχι μόνο να το αγνοήσει, αλλά να παραστήσει κιόλας ότι το πρόβλημα δήθεν επιδεινώθηκε, όταν μεταξύ των άλλων οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους συνταξιούχους από 487 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019, περιορίστηκαν σε μόλις 3 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο 2023! Μόνο μια λέξη ταιριάζει: Ντροπή!».

Μαρινάκης για Τσίπρα στον Αυτιά: Φαντάζομαι δεν θα θέλει τις ερωτήσεις από πριν στο ντιμπέιτ, όπως στη συνέντευξη με τη youtuber
Τσίπρας: «Από τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς, θα επέλεγα να βγω για καφέ με τον…»
Zoe Pre: «Θέλω να με παντρέψει ο Αλέξης Τσίπρας με την κοπέλα μου» δήλωσε η Youtuber
Η youtuber Zoe Pre αποκαλύπτει: Είχα στείλει από πριν τις ερωτήσεις για τη συνέντευξη με τον Τσίπρα
Το κοριτσάκι έκλαιγε και ήταν σε κατάσταση σοκ, λέει ο αστυνομικός που έσωσε παππού και εγγονή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις