Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πετρούνιας – Μιλλούση Κάϊρο: Συγκινούν μετά τον αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πετρούνιας – Μιλλούση Κάϊρο: Συγκινούν μετά τον αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο

Πετρούνιας - Μιλλούση Κάϊρο: «Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή...» γράφει η αθλήτρια και φωτογραφίζεται μαζί με τον σύζυγό της - Οι αναρτήσεις τους

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό των αγωνισμάτων τους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Κάιρο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής στους κρίκους, είχε μία πτώση στην έξοδο -την πρώτη στην καριέρα του- κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους την Πέμπτη (27/4), η οποία του κόστισε την παρουσία του στον τελικό, ενώ του άφησε και έναν τραυματισμό στη μέση. Με τη σειρά της, την Παρασκευή (28/4), η Βασιλική Μιλλούση δεν τα κατάφερε στον προκριματικό της δοκού ισορροπίας, στον τέταρτο και τελευταίο φετινό αγώνα της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και εκείνη.

Η πολύπειρη πρωταθλήτρια τερμάτισε 18η με 11,100 βαθμούς, μένοντας οριακά έξω από το βαθμολογούμενο Top-16, που θα της έδινε πόντους στην παγκόσμια κατάταξη και θα την έφερνε πιο κοντά στην πρόκριση για το προ-Ολυμπιακό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του φθινοπώρου.

Πετρούνιας: Όταν πέφτεις, επιβάλλεται να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μία ανάρτηση στο Instagram μετά τον αποκλεισμό του, στην οποία έγραψε: «Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο εχθές, έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση, είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως, στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες . Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».

petrounias-milousi__1_ petrounias-milousi__3_
Μιλλούση: Θα επαναπροσδιορίσω τον στόχο μου με ηρεμία

Από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, στην οποία κοιτάζονται στα μάτια και παίρνουν αγκαλιά ο ένας τον άλλο. Τα τρυφερά στιγμιότυπά τους συνόδευσε η εξής λεζάντα: «Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή… Ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία, αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθώ για το Παγκόσμιο. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μηνύματα και τις ευχές σας! Για την ώρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου, που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω τον στόχο μου με ηρεμία!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις