Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο τρόπος αλλαγής του διαιτητή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο τρόπος αλλαγής του διαιτητή!

Να σημειώσουμε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος είχε έναν έντονο διάλογο με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ Γιώργο Κοσμά.

Σε μια έντονη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας συζητήθηκαν η αλλαγή και ο τρόπος που έγινε των διαιτητών στον αγώνα της ΑΕΚ με την Άρη και οι επιστολές που έστειλαν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός! Να σημειώσουμε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος είχε έναν έντονο διάλογο με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ Γιώργο Κοσμά. Να πούμε ακόμη πως ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ εξαπέλυσε… κεραυνούς κατά της ΑΕΚ! Αναφέρθηκε επίσης και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας ότι «ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε ποτέ και σε κανένα παιχνίδι αλλαγή διαιτητή».

Στο τέλος της συνεδρίασης ο Γιαννης Αλαφούζος δήλωσε. «Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος που καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ. Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ. Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ. Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ. Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε φυλακή. Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα μόνος μου στη φυλακή. Να σας χαίρονται οι δικοί σας»!

Παίκτες από τη Λατινική Αμερική

Το ρητό «πριν πεινάσεις μαγειρεύεις…» φαίνεται πως κάνει πράξη ο ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό έχει δείξει πως στοχεύει σε κινήσεις που αφορούν το μέλλον του.  Έτσι άνθρωπος του, παρακολουθεί το πρωτάθλημα των εθνικών ομάδων Κ17 της Λατινικής Αμερικής που είναι σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει μάτια μόνο εκεί! Πιο συγκεκριμένα, σκάουτ του Δικεφάλου βρέθηκε στο Εκουαδόρ για να παρακολουθήσει αγώνες της διοργάνωσης. Ο λόγος γίνεται για τον Φερνάντο Μάτος, που εντάχθηκε στο τιμ του σκάουτινγκ του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης ως επιλογή του Ζοσέ Μπότο.

 Νέα εν τάχει

  • Με το ντέρμπυ των αιωνίων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσε εκατό αγώνες στην Σούπερ Λίγκα! Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος τεχνικός είχε κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία ως προπονητής του Ηρακλή την περίοδο 2002 – 2003. Μάλιστα έχει 66 αγώνες με τον Παναθηναϊκό και 34 με τον Γηραιό!
  • Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Αθανασιάδης ξεπέρασε τις 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Να προσθέσουμε πως σε αυτές περιλαμβάνονται και οι 35 που κατέγραψε πέρυσι με την φανέλα της Σέριφ Τιρασπόρ όπου έπαιζε δανεικός!
  • Ο 66 χρόνος προπονητής του Λεβαδειακού ο Γιαννης Πετράκης έχει σημειώσει μέχρι σήμερα 60 νίκες! Να τονίσουμε πως έχει 209 αγώνες στην κορυφαία κατηγορία, στην οποία εργάστηκε για πρώτη φορά το 2013 με τον ΟΦΗ!
  • Ο Βιεϊρίνια ο διάσημος παίκτης του ΠΑΟΚ έχει πλέον 222 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα σύμφωνα με την ιστορία του δικεφάλου της Θεσσαλονίκης «έπιασε» στην 20η θέση τον παλιό ασο Φιλώτα Πέλλιο. Προλαβαίνει να βρεθεί στην ίδια θέση την 19 με τον Κώστα Λαγωνίδη που έχει 228 συμμετοχές!
  • Από τις 10 Ιανουαρίου του 2015 είχε να σκοράρει ο 30 χρόνος άσος του Λεβαδειακού Γιάννης Γιαννιώτας. Είχαν περάσει 55 αγώνες χωρίς να σημειώσει γκολ. Το πέτυχε στον 56! Ήταν το γκολ της νίκης του Λεβαδειακού επί του Αστέρα στην Τρίπολη!
  • Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν δεχθεί 28 κόκκινες κάρτες! Συγκεκριμένα. Η Λαμία έχει 6 κόκκινες κάρτες! Ο Ιωνικός 5! Ο Άρης 4, όπως και ο Αστέρας. Ενώ 3 κόκκινες κάρτες έχουν δεχθεί ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός και ο Βόλος!
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις