Γκλέτσος – Ντενίση: «Άρχισε να με βρίζει, έδωσε εντολή να με πετάξουν έξω από το γύρισμα»

LIFESTYLE

Γκλέτσος – Ντενίση: «Άρχισε να με βρίζει, έδωσε εντολή να με πετάξουν έξω από το γύρισμα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γκλέτσος - Ντενίση: «Την εκνευρίζει όταν τη μιμούμαι» ανέφερε, μεταξύ άλλων - Δείτε το βίντεο

12.04.2023 | 08:21

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την καριέρα του στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης σε συνέντευξή του, όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, μία αμήχανη στιγμή που είχε ως ηθοποιός, όταν η Μιμη Ντενίση έδωσε εντολή να τον «πετάξουν έξω» από το γύρισμα. Σχετικά με αυτό, είπε στο «Πάμε Δανάη!»: «Τη Μιμή Ντενίση την εκνευρίζει όταν τη μιμούμαι. Μια μέρα που το έκανα, άρχισε να με βρίζει με το χειρότερο τρόπο και με πέταξαν έξω από το γύρισμα με εντολή της».

Για τις σχέσεις του και τη Βάνα Μπάρμπα είπε «Σίγουρα με έχουν απατήσει, εγώ όχι. Η Βάνα είπε για τη σχέση μας, μην πείτε ότι το είπα εγώ.Εντάξει, είναι ωραίος τύπος η Βάνα». «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα απ’ όσα έχω πει. Πολλά απ’ όσα έχω πει δεν ήταν αυθόρμητα, υπήρχε λόγος τη στιγμή που ειπώθηκαν. Το πρόβλημα υγείας που πέρασα μου επέβαλε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν πίνω ούτε μπίρα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ακόμη, για την πορεία του ως ηθοποιός, είπε: «Στην κωμωδία με δίδαξε ο μεγαλύτερος δάσκαλος, ο Σταμάτης Φασουλής. Θα έχω μια μικρή συμμετοχή την επόμενη σεζόν στο Τμήμα Ηθών. Όλοι οι παλιοί θα κάνουμε κάτι. 22 χρόνια πριν που προβλήθηκε η σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά”, το κοινό ταυτιζόταν με τους ρόλους. Δεν μου άρεσε ο ρόλος και είπα στον Μανουσάκη “άστο, γιατί θα τσακώνομαι στο δρόμο”».

Exit mobile version