Ντενίση Θεολόγος: Τι λέει για τη διάρρηξη στο εξοχικό της

ΕΛΛΑΔΑ

Ντενίση Θεολόγος: Τι λέει για τη διάρρηξη στο εξοχικό της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντενίση Θεολόγος: «Ήταν τόσο άσχημο το ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που κρέμονταν τα καλώδια, που δεν μπορούσες να ανάψεις φως, που λείπουν τα πράγματά σου»

12.04.2023 | 20:42

Η Μιμή Ντενίση είναι ιδιαίτερα ταραγμένη, μετά τη διάρρηξη στο εξοχικό της στον Θεολόγο. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τη στενοχώρια της για το συμβάν, ενώ δήλωσε πως «το θράσος των ληστών είναι ασύλληπτο». «Πήγα χθες, με είχε ειδοποιήσει η κοπέλα που έχουμε και φροντίζει το σπίτι. Ευτυχώς, το σπίτι μας έχει συναγερμό κι υπάρχει security που κυκλοφορεί γύρω. Παρόλα αυτά, το θράσος είναι ασύλληπτο. Άνοιξαν μια αποθήκη που συνδέεται άμεσα με το σπίτι, που βάζουμε εκεί όλα τα πράγματα του καλοκαιριού, ψυγεία, ποδήλατα κλπ. Εκεί μπόρεσαν, εκεί μπήκαν», δήλωσε. Στη συνέχεια, τόνισε πως η περιοχή χρειάζεται οπωσδήποτε ασφάλεια, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλές ληστείες.

«Έγινε σε εμένα, έγινε και σε πολλούς άλλους από ό,τι ξέρω. Το θέμα είναι να προφυλαχθεί κάπως η περιοχή, γιατί προφανώς υπάρχει κάποια συμμορία που δρα. Ήταν τόσο άσχημο το ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που κρέμονταν τα καλώδια, που δεν μπορούσες να ανάψεις φως, που λείπουν τα πράγματά σου. Μετά έμαθα από τον security της περιοχής ότι έχουν ανοίξει πάρα πολλά σπίτια εδώ στον Θεολόγο, που είναι εξοχικά και λείπουν οι άνθρωποι», εξήγησε. Τόσο η ίδια, όσο και η κοπέλα που τη βοηθάει με τη φροντίδα του σπιτιού, έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Οι έρευνες συνεχίζονται και τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία μέχρι στιγμής, οδηγούν σε μια καλά οργανωμένη σπείρα που στοχεύει εξοχικά σε αυτή την περιοχή.

Exit mobile version