Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ραγκούσης – καθαρίστρια: Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Σκουρλέτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης – καθαρίστρια: Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Σκουρλέτη

Ραγκούσης - καθαρίστρια: «Άναψαν τα αίματα»

«Άναψαν τα αίματα» στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Στούντιο με Θέα», στην οποία ήταν καλεσμένοι ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πάνος Σκουρλέτης. Η διαμάχη «άναψε», όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην αποκάλυψη των «Παραπολιτικών», που κάνει λόγο για καταγγελία Ουκρανής καθαρίστριας σε βάρος της οικογένειας του Γιάννη Ραγκούση. Υπενθυμίζεται πως η Σβετλάνα Αργύρη (σ.σ. η ουκρανικής καταγωγής καθαρίστρια) κατήγγειλε πως δούλευε ανασφάλιστη σε ξενοδοχείο της οικογένειας της πρώην συζύγου του Γ. Ραγκούση και πως μεσολάβησε ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης για να «τακτοποιήσει» τον έλεγχο για την αδήλωτη εργασία της, που διαπιστώθηκε από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Σε ηχητικό που αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά», η ίδια λέει ότι δεν ασφαλίστηκε από την πρώην σύζυγο του Γ. Ραγκούση κάτι που ανακάλυψε έλεγχος του ΣΔΟΕ. Στη συνέχεια, μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, την έδιωξε από το ξενοδοχείο καθώς έφαγε 10.000 ευρώ πρόστιμο. Επ’ αυτών επιχείρησε να τοποθετηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Πάνο Σκουρλέτη να τον διακόπτει, «προκειμένου να μην ακουστώ», όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτηση, στην οποία παραθέτει και το βίντεο, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η φράση «ντροπή σας» του κ. Σκουρλέτη από τη μία πλευρά και το «είστε ψεύτες και υποκριτές» του κ. Γεωγιάδη από την άλλη αποτυπώνουν την ένταση που «αυξήθηκε» στο πλατό του ANT1.

Γεωργιάδης: «Δεν θέλουν να ακούγεται η αλήθεια, τόσο ψεύτες και υποκριτές είναι»

H ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη διαμάχη με τον Πάνο Σκουρλέτη αναφέρει:

«Προσπάθησα ήρεμα και χωρίς διακοπή να εκφράσω αυτό που πιστεύω ότι είναι αληθές, τί δηλ; Ότι εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι « ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε διότι δεν είπα ψέματα ότι ήμουν μία τουρίστρια και ότι πήγε μετά αυτός και τακτοποίησε σβηνοντάς το, το πρόστιμο των 10.000€» ότι θα γινόταν στην Ελλάδα χαμός από τον Σύριζα. Θα ζητούσαν ή όχι αμέσως την παραίτηση μου ασχέτως του σε ποίου το όνομα ήταν η επιχείρηση αυτή; Ναί ή όχι; Τί πιστεύετε; Ο Πάνος Σκουρλέτης μόλις όμως κατάλαβε τί θα έλεγα, άρχισε να με διακόπτει και να φωνάζει έτσι ώστε να μήν ακουστώ. Διότι δεν θέλουν να ακούγεται η αλήθεια. Αν αντί για Γιάννης Ραγκούσης έγραφε το δικό μου όνομα όμως δεν θα έλεγαν τίποτε άλλο. Τόσο ψεύτες και υποκριτές είναι! Αυτό να θυμάστε στην κάλπη, ψεύτες και υποκριτές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις