Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασοπούλου – Παπαδάκης: «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε»
LIFESTYLE

Αναστασοπούλου – Παπαδάκης: «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε»

Αναστασοπούλου - Παπαδάκης: Τι στάθηκε η αφορμή για να θυμώσει μαζί της.

Μια διαφωνία είχαν το πρωί της Πέμπτης 6/4 ο Γιώργος Παπαδάκης με την συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής διηγήθηκε μια ιστορία από μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε κάνει με κάποιον πολιτικό, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει μονόλογο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους και τόνισε πως τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που θα σας πω τώρα μου το είχε πει ένα πολιτικός μια φορά. Μου λέει “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;” του απαντάω “όχι, να αγοράσεις χρόνο και να πεις ότι θέλεις. Στη συνέντευξη υπάρχει ερώτηση-απάντηση, δεν υπάρχει μονόλογος.”». Τότε η Μαρία Αναστασοπούλου πήρε τον λόγο λέγοντας: «Και εμείς κάνουμε μονολόγους πάντως», προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του παρουσιαστή.

«Μαράκι μου άκου να σου πω τώρα γιατί είσαι και καινούργια και με βαράς με αυτό που λες. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω του μονολόγους και αυτό τον μονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω, σε όποιον δεν αρέσω, αλλάζει κανάλι. Όχι γιατί μου είπες ότι εμείς κάνουμε μονολόγους και μου το είπες…», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διάβασε παρακάτω τον διάλογο που ακολούθησε ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές:

Γιώργος Παπαδάκης: Η απάντησή σου είναι για αυτό που είπα για τους πολιτικούς;

Μαρία Αναστασοπούλου: Ναι.

Γιώργος Παπαδάκης: Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε.

Μαρία Αναστασοπούλου: Ούτε στον ΣΚΑΙ τα κάναμε, Γιώργο.

Γιώργος Παπαδάκης: Τα κάνατε, τα κάνετε.

Μαρία Αναστασοπούλου: Δεν τα κάναμε, μάλλον δεν μας παρακολουθούσες.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Εγώ δεν κατάλαβα το εσωτερικό beef της οικογένειας. Πάντα στις γιορτές μαλώνουν οι οικογένειες. Δεν κατάλαβα τι είπαν τελικά… Μονολόγους κάνανε οι πολιτικοί ή οι παρουσιαστές; Παρεξηγήθηκε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις