Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασοπούλου – Φιλιππίδης: Γιατί “ξέσπασε” η Χριστοπούλου
LIFESTYLE

Αναστασοπούλου – Φιλιππίδης: Γιατί “ξέσπασε” η Χριστοπούλου

Αναστασοπούλου - Φιλιππίδης: Αφορμή στάθηκε η αναφορά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο περιστατικό με την κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου, την οποία κατέβασε με το χέρι της

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση Φιλιππίδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι της κάμερα εκπομπής, όταν ρεπόρτερ προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από την ίδια. Με αφορμή την πρόσφατη αναφορά της ηθοποιού στο συμβάν, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Μας». «Συνέβη ένα περιστατικό με μια κάμερα και ο κόσμος δεν γνωρίζει πως είχα ζητήσει να την κατεβάσουν και δεν το έκαναν» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε podcast. Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργάζεται με την ηθοποιό, πήρε τον λόγο. «Η Πηνελόπη κατακρίθηκε και πέρασε πολύ δύσκολα, ενώ είχε όλη αυτή τη διαδικασία με τα δικαστήρια. Τα έχω ζήσει μαζί της. Η Πηνελόπη είναι μια γυναίκα βράχος, έχει πάρα πάρα πολλά πράγματα πάνω της, για τα οποία μπορεί να μην ήταν έτοιμη. Είμαστε άνθρωποι πάνω απ’ όλα. Νομίζουμε ότι μπορεί να τα καταφέρουμε αλλά κάπου κλατάρουμε» είπε.

Δείτε το βίντεο

«Όταν με ενημέρωσε για το περιστατικό με τις κάμερες, πραγματικά ήμουν τόσο αδέξια γιατί δεν ήξερα να της πω γιατί ένας άνθρωπος το κάνει αυτό. Υπάρχει πλάνο που λέει “Σας παρακαλώ, δεν θέλω”. Και υπάρχει κι άλλο πλάνο που το παίζουν και την καταδικάζουν. Είναι ένα κερασάκι σε μια τούρτα που είναι σαθρή. Έκανε τα πάντα η Πηνελόπη αλλά εγώ πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε γίνει ένα με το κακό, οικειοποιούμαστε το κακό. Είναι ένα κορίτσι που πάλεψε πάρα πολύ με τις άλλες γυναίκες και το μόνο που αντιμετώπισε ήταν κακεντρέχεια. Όταν λέμε ότι στηρίζουμε τις γυναίκες να το κάνουμε πραγματικά, όχι μόνο για την τηλεθεασούλα» πρόσθεσε σε έντονο κλίμα η booker μοντέλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις