Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεφερλής – Αυτός και ο άλλος: “Τον είχαμε καλεσμένο και δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις μας”
LIFESTYLE

Σεφερλής – Αυτός και ο άλλος: “Τον είχαμε καλεσμένο και δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις μας”

Σεφερλής - Αυτός και ο άλλος:«Οφείλαμε ως δημοσιογράφοι να τις κάνουμε» πρόσθεσε

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων, μίλησαν για την κοινή τους πορεία στα media. Το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίδυμο αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή, αποκαλύπτοντας πως ενοχλήθηκε από κάποιες ερωτήσεις που του έκαναν, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να χωρίσουμε επαγγελματικά με τον Τάκη. Επίσης, στα 26 χρόνια που δουλεύουμε μαζί δεν έχουμε απολυθεί ποτέ, πάντα φεύγουμε μόνοι μας», είπε αρχικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Τον τίτλο της εκπομπής τον σκέφτηκαν από την ΕΡΤ και στην αρχή δεν μας άρεσε κιόλας. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι ο Αυτός και ποιος ο Άλλος», πρόσθεσε ο Τάκης Γιαννούτσος. Αναφορικά με την ενόχληση του Μάρκου Σεφερλή με τις ερωτήσεις που του έκαναν, ο Θοδωρής Βαμβακάρης είπε: «Κάποιες ερωτήσεις που του είχαν γίνει δεν του άρεσαν, αλλά εμείς οφείλαμε ως δημοσιογράφοι να τις κάνουμε. Εμείς κάνουμε τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει ο κόσμος. Μπορεί ο καλεσμένος να πει: δεν θέλω να απαντήσω. Ακόμη και φίλοι μας δεν ήθελαν να έρθουν στην εκπομπή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις