Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα – Εκλογές 2023: Οι κρίσιμες ημερομηνίες
ΕΛΛΑΔΑ

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα – Εκλογές 2023: Οι κρίσιμες ημερομηνίες

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα - Εκλογές 2023: Αντίστροφα μετράμε για το Πάσχα αλλά και για τις εκλογές 2023

Αντίστροφα μετράμε για το Πάσχα αλλά και για τις εκλογές 2023, και πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν πότε κλείνουν τα σχολεία για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Οι διακοπές το Πάσχα για τους μαθητές σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, διαρκούν δύο εβδομάδες, με τα σχολεία να κλείνουν την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το Πάσχα πέφτει φέτος 16 Απριλίου 2023, οπότε φέτος θα κλείσουν στις 7 Απριλίου 2023, και θα ανοίξουν μετά το Πάσχα, στις 24 Απριλίου 2023.

Εκλογές

Με τις εκλογές 2023 να έχουν οριστεί για την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, τα σχολεία που θα λειτουργήσουν και ως εκλογικά κέντρα θα μείνουν κλειστά για 2 μέρες. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης γνωστοποίησε ποιες μέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά την Παρασκευή πριν τις εκλογές και την Δευτέρα μετά τις εκλογές. «Τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω των εκλογών στις 19 και 22 Μαΐου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Σε κάθε περίπτωση, τόσο για τις ημέρες του Πάσχα, όσο και για τις εκλογές, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις