Survivor αποχώρηση Χαμπέρη: Με δάκρυα έφυγε η παίκτρια, απαρηγόρητη η Σταυρούλα

LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση Χαμπέρη: Με δάκρυα έφυγε η παίκτρια, απαρηγόρητη η Σταυρούλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor αποχώρηση Χαμπέρη: Όλοι οι παίκτες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει

31.03.2023 | 12:12

Με μια αποχώρηση και μια δυνατή αναμέτρηση στον στίβο μάχης ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης. Πριν το συμβούλιο του νησιού, Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν στον στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό. Μπορεί οι κόκκινοι να κατάφεραν να κερδίσουν όλους τους αγώνες ασυλίας αλλά οι τελευταίοι που αφορούσαν επικοινωνία και έπαθλο χάθηκαν μέσα από τα χέρια τους. Ο Μάριος Πρίαμος επιλέχθηκε για τον τελευταίο αγώνα προκειμένου να δώσει τον τελικό πόντο και τα κατάφερε κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο. Οι μπλε κέρδισαν, με σκορ 10 έναντι 7. Από την ομάδα των κόκκινων, παραδέχτηκαν πώς έγινε λάθος ματσάρισμα απλά το σκεπτικό όλων είναι οι καλές βολές και όχι ο παίκτης που έχει καταφέρει ήδη να δώσει πόντο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν εύστοχος δεν πήρε την ευθύνη πάνω του και μαζικά αποφάσισαν να βγει ο Ηλίας.

Με δάκρυα αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη

Όλοι οι παίκτες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στον τάκο και μόνο η θετική ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα μπορούσε να τους χαρίσει την πολυπόθητη παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γιώργος Λιανός αφού έδωσε τον λόγο στους παίκτες να μοιραστούν τα συναισθήματά τους πήρε στα χέρια τα αποτελέσματα και ανακοίνωσε το όνομα που επιστρέφει με το πρώτο αεροπλάνο πίσω στην Ελλάδα. Η παίκτρια που είχε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» είπε η Ελένη Χαμπέρη. Απαρηγόρητη ήταν και η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor All Star: Αποκάλυψη για ρεπόρτερ εκπομπής

Τα πράγματα στη θέση τους, σε ό,τι αφορά τα όσα συμβαίνουν εντός του Survivor All Star τον τελευταίο καιρό, επιχείρησε να βάλει ο Γιώργος Λιανός, κάνοντας μάλιστα και αποκαλύψεις. Μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης αναφέρθηκε στο θέμα των αποβολών, αλλά και στο πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο καταγράφονται παίκτες από το Survivor του 2021 να δέχονται φαγητό από άνθρωπο της παραγωγής, χωρίς τα εν λόγω εδέσματα να αποτελούν μέρος κάποιου επάθλου. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ενώ έκανε λόγο για συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης του παιχνιδιού από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, και επιχείρησε να ξεκαθαρίσει το τι έχει συμβεί.

Γιώργος Λιανός: «Οι αποβολές από το Survivor All Star είναι απόφαση όλων των παικτών»

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάποιες διευκρινήσεις γιατί γίνεται τον τελευταίο καιρό μια συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης του παιχνιδιού από αρκετές εκπομπές παρουσιάζοντας κάποια στοιχεία λανθασμένα. Το ένα έχει να κάνει με τις αποβολές των παικτών. Αυτό που παρακολουθείται και συμβαίνει είναι μια συμφωνία των παικτών με τον Ατζούν. Τους είπε ότι δυο βασικοί κανόνες που έχουμε και δεν θέλουμε να παραβιαστούν είναι, η οργανωμένη κλεψιά και η επικοινωνία», σημείωσε ο Γιώργος Λιανός σε ό,τι αφορά τις αποβολές που έχουν σημειωθεί στο φετινό Survivor, και συγκεκριμένα αυτές των Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, καθώς και των Ηλία Γκότση και Γιώργου Πιλίδη.

«Ήμουν εκεί παρών για αυτό τα λέω αυτά και ζήτησα την άδεια του Ατζούν για να το πω αυτό το πράγμα. Η τιμωρία για αυτά, ήταν απόφαση των παικτών. Συγκεκριμένα, ο Ατζούν τους ρώτησε ποια θα ήθελαν να είναι η τιμωρία αν πιαστεί κάποιος να κάνει αυτό και αυτό το πράγμα, και όλοι ομόφωνα είπαν την αποβολή. Αν ήταν έναν κανονικό Survivor και όχι το All Star, θα ήμασταν υπέρ της τιμωρίας. Η αποβολή, είναι απόφαση όλων των παικτών», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Γιώργος Λιανός: Τι ισχύει για το βίντεο που δείχνει παίκτες του 2021 να τρώνε

«Δεύτερο θέμα, επειδή κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα social media που δείχνει παίκτες του 2021 να τρώνε κάτω από μια τέντα. Είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή, επειδή δεν τους γυρίσαμε στην παραλία για να μαγειρέψουν, να τους προσφέρουμε και υδατάνθρακα και πρωτεΐνη. Είδα σε μια εκπομπή που το μετέφρασαν όπως ήθελαν και αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ», συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Βγαίνω να τα πω αυτά γιατί νιώθω θιγμένος. Όχι για μένα προσωπικά, εμένα αν θέλετε κράξτε με, αλλά τους συνεργάτες μου, δεν επιτρέπω να τους κράξει κανένας χωρίς στοιχεία. Μπαίνω μπροστά αυτή τη στιγμή για τους συνεργάτες μου και λέω, “το νου σας, μην κατηγορείται ανθρώπους χωρίς στοιχεία”… Μην είστε χαιρέκακοι γιατί, μιλάτε για ανθρωποφαγία μέσα στο Survivor, αλλά η ανθρωποφαγία είναι εκεί έξω. Κάποιες άλλες εκπομπές έχουν στείλει ακόμα και δικό τους ρεπόρτερ εδώ να κάνει ρεπορτάζ και πιάστηκε μετά από δυο μήνες ο άνθρωπος να παίρνει λεφτά από παίκτες», αποκάλυψε ο ίδιος.Σημειώνεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής περιέγραψε και ένα απίστευτο περιστατικό, κατά το οποίο ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάλεσε τους παίκτες στο σπίτι του για να τους μιλήσει, και κάποιοι έκλεψαν πράγματα (φαγώσιμα όπως άφησε να εννοηθεί ο παρουσιαστής) κατά την αποχώρησή τους.

Ετικέτες
Exit mobile version