Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάνης – Βουγιουκλάκη: O Γιάννης Παπαμιχαήλ κάνει αγωγή για προσβολή της μνήμης της μητέρας του
LIFESTYLE

Λιάνης – Βουγιουκλάκη: O Γιάννης Παπαμιχαήλ κάνει αγωγή για προσβολή της μνήμης της μητέρας του

Λιάνης - Βουγιουκλάκη: Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη θα κινηθεί ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου για την ερωτική τους σχέση. Ο κ. Παπαμιχαήλ έδωσε εντολή στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο για αγωγή και μήνυση κατά του κ. Λιάνη, καθώς αισθάνθηκε προσβεβλημένος μετά τις περιγραφές του. «Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Ακόμη, η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του», είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος στο Mega Καλημέρα.

«Μας πήρε πριν από λίγες ημέρες τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη, ήταν συντριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος για όσα ελέχθησαν από τον κ. Λιάνη.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

«Αισθάνθηκε ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιώργος Λιάνης προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μιλώντας για τη σχέση του με την σταρ του σινεμά. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε ερωτικές στιγμές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να χαρακτηρίζουν άκομψα έως και ανάρμοστα τα όσα είπε. «Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ “η Αιμιλία είναι πιο όμορφη”», είπε ο Γιώργος Λιάνης. «Κάποια στιγμή με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” και της είχα απαντήσει: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει “πάρ’ το”. Και εγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό, θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε», περιέγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις