Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γείτονας έκλεβε εσώρουχα: Η «ροζ» κλοπή στο Κιάτο και η περιπέτεια της Βούλγαρη
ΕΛΛΑΔΑ

Γείτονας έκλεβε εσώρουχα: Η «ροζ» κλοπή στο Κιάτο και η περιπέτεια της Βούλγαρη

Γείτονας έκλεβε εσώρουχα: Έμπαινε κρυφά στο σπίτι γειτόνισσας και της έκλεβε τα εσώρουχα – Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη

Μία «περίεργη» υπόθεση κλοπής στο Κιάτο «εξιχνιάστηκε» το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3), όπου ένας άνδρας -για μεγάλο χρονικό διάστημα- έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσάς του και της έκλεβε τα… εσώρουχα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, η γυναίκα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, καθώς της έλειπαν πολλά εσώρουχα. Τελικά, αποφάσισε να ξεκινήσει μόνη της την έρευνα. Όλα αυτά μέχρι την Τετάρτη, όταν η γυναίκα έπιασε στα «πράσα» τον γείτονα να βρίσκεται μέσα στο υπνοδωμάτιό της και την κλέβει ξανά τα εσώρουχα. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η ίδια ειδοποίησε άμεσα τις αρχές. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Σικυωνίων που εντόπισαν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

Το πάθημα της Ανθής Βούλγαρη

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή της στο MEGA, παλαιότερα της είχε συμβεί το ίδιο. «Όταν είχα έρθει στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα, ήταν ο διάδρομος ο κοινόχρηστος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα; Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Με είχε πάει τρεις και μία. Πήρα την Αστυνομία. Λέω “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν οι άνθρωποι περιπολικό να δουν τι γίνεται. Μου τα έκλεβε ένας γείτονας» είπε η παρουσιάστρια. «Δεν έκανε και κανένα έγκλημα ο άνθρωπος, δύο εσώρουχα πήρε» είπε γελώντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις