Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάνης – Βουγιουκλάκη: «Το στήθος της ήταν απόλυτα ωραίο» – Τι είπε για την Υψηλάντη
LIFESTYLE

Λιάνης – Βουγιουκλάκη: «Το στήθος της ήταν απόλυτα ωραίο» – Τι είπε για την Υψηλάντη

Λιάνης - Βουγιουκλάκη: «Κακός πατέρας... υπάρχει όμως αυτό που ονομάζουμε παντοδυναμία του έρωτα»

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή «Τετ α τετ». Αφού αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο δημοσιογράφος έκανε μία αναφορά και στην Αιμιλία Υψηλάντη. «Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη» είπε, ξεκινώντας. Ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα. Ήμουν στην πολυθρόνα του Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβόμουν να μην μου πάρουν τη θέση μου. Δεν έφευγα από την εφημερίδα. Μόνο για μπάνιο με σαπούνι πήγαινα κάθε Παρασκευή στο σπίτι μου. Καθόμουν εκεί και μου λέει ένας φίλος “κατέβα κάτω να πάμε κάπου σε ένα κέντρο”. Του είπα “δεν θέλω να πάμε σε κέντρο, άμα θες να πάμε σε κάποιο θέατρο”. Πήγαμε στο θέατρο, είδαμε την Αιμιλία Υψηλάντη που ήταν τότε με έναν θίασο στη Θεσσαλονίκη και μετά δεν ξέρω πως έγινε και γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Τολμάω να το πω» ανέφερε αρχικά, ο δημοσιογράφος.

«Μου είπε “σε περιμένω στην Αθήνα”»

Στην πορεία των όσων δήλωσε, ο Γιώργος Λιάνης έκανε τον απολογισμό του ως πατέρας, ενώ περιέγραψε, πώς έφτασε στο Παγκράτι και έζησε για τέσσερα χρόνια με την Αιμιλία Υψηλάντη. «Η κόρη μου, Τατιάνα είναι εκπληκτικό πρόσωπο και έχει τελειώσει γερμανική φιλολογία. Έχω κάνει όμως τις… Κακός πατέρας, προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς και νομίζω πως είμαι, αλλά αυτά τα λάθη αναγνωρίζονται μετά. Υπάρχει αυτό που ονομάζουμε, όμως, παντοδυναμία του έρωτα» είπε και τέλος, πρόσθεσε:

«Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη και της είπα “καλά με τι λεφτά θα έρθω;”. Μου είπε η Αιμιλία “σε περιμένω στην Αθήνα, στην αρχή στο σπίτι μου και μετά θα νοικιάσεις σπίτι στην οδό Αθανασίας στο Παγκράτι” και έτσι ξεκίνησα. Μείναμε μαζί για τέσσερα χρόνια. Σήμερα είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας, της κάνει εντύπωση που μιλάω τόσο καλά για εκείνη. Αλλά εγώ μιλάω καλά για όλες τις γυναίκες της ζωής μου».

«Η Αιμιλία όμως άλλαξε πορεία λόγω της σχέσης μας. Όπως και εγώ. Δηλαδή από εκεί που ήταν μία ηθοποιός σιγά σιγά, στον αντιβασιλικό αγώνα που έγινε τότε στη Χούντα βγήκε η πρώτη σύμβουλος της Αθήνας, σάρωσε μετά έγινε βουλευτής του ΚΚΕ. Εγώ την πήγα στον Ριζοσπάστη, εγώ έκανα πράγματα μαζί της. Μαζί πήγαμε στο Πολυτεχνείο. Εκεί τη συλλάβανε από κει αναδείχτηκε, δεν το λέω με την κακή έννοια το αναδείχτηκε» είπε τέλος.

Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά. «Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία». «Μου λέει ‘Πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε» κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις