Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πακιστανοί τρομοκράτες Ελλάδα: Το ευχαριστώ του Ισραηλινού ΥΠΕΞ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πακιστανοί τρομοκράτες Ελλάδα: Το ευχαριστώ του Ισραηλινού ΥΠΕΞ

Πακιστανοί τρομοκράτες Ελλάδα: «Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ΕΥΠ»

Μέσω μηνύματος στο Twitter ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τις ελληνικές αρχές ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ελί Κοέν, μετά την εξάρθρωση του δικτύου τρομοκρατών. Όπως τόνισε, η τρομοκρατία αποτελεί «κοινός εχθρός» και «μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος».

Το tweet του Ισραηλινού ΥΠΕΞ

«Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων», έγραψε στο Twitter o Ισραηλινός ΥΠΕΞ. «Η τρομοκρατία είναι ένας κοινός εχθρός και η καταπολέμησή της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος», πρόσθεσε.

Το tweet ήρθε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική εξάρθρωσαν δίκτυο τρομοκρατών που σχεδίαζε χτυπήματα στην Ελλάδα, συλλαμβάνοντας δύο αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις