Μπλόκο σε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στα Βόρεια Προάστια

ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκο σε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στα Βόρεια Προάστια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Πάνω από 7 κιλά

26.03.2023 | 09:36

Πάνω από 7 κιλά και 600 γραμμάρια κοκαΐνη, είχε στην κατοχή του και  σχεδίαζε να διακινήσει,  κυρίως στα Βόρεια Προάστια όπου κυρίως δραστηριοποιείτο, ημεδαπός ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο της Δίωξης Ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη. Στη διάρκεια των ερευνών, που ακολούθησαν τη σύλληψη, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και ιδιόχειρες σημειώσεις του συλληφθέντα στις οποίες αποτυπώνονται το «πελατολόγιο», οι ποσότητες και εν  γένει οι παραγγελίες από τους ενδιαφερόμενους, αλλά και άλλα στοιχεία, που ενδιαφέρουν την περαιτέρω έρευνα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  σε περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων από την ανάλυση και αξιοποίηση των οποίων κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του ημεδαπού μεσημβρινές ώρες, σε περιοχή των Βορείων Προαστίων της Αττικής. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις  αυτοσχέδιες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 330 γραμμαρίων με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση και ως εκ τούτου συνελήφθη».

Από τις επακόλουθες έρευνες, συνεχίζει η Αστυνομία,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δέκα νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 7.641,2 γραμμαρίων, 308 νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 31.595,5 γραμμαρίων και  5 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους -7.313,2 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν  ένα  πλαστικό δοχείο με άγνωστη χημική ουσία σε υγρή μορφή όγκου 10 λίτρων, όχημα, 14.710 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2-κινητά τηλέφωνα, συσκευή πλαστικοποίησης, ρολό περιτυλίγματος νάιλον μεμβράνης καθώς και σημειωματάριο ιδιόχειρων σημειώσεων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν τους βασικούς προμηθευτές της κοκαΐνης, αλλά και τους συνεργούς στη μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης.

Exit mobile version