Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γκλέτσος: Tο γιαούρτι και η… τρολιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος: Tο γιαούρτι και η… τρολιά

Γκλέτσος: Η ΝΔ ζήτησε τη διαγραφή του από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε βίντεο

Η ιστορία ξεκίνησε με τη δημόσια τοποθέτηση στο facebook του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος αναφερόμενος στην περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία είπε πως θα τον γιαουρτώσει. Μετά βρέθηκε και το γιαούρτι. Με το πρόσωπο του πρωθυπουργού μάλιστα πάνω του. Θεωρήθηκε ευφυές από τον κ. Γκλέτσο και έτσι θεώρησε σκόπιμο να φωτογραφηθεί με αυτό ανά χείρα. Ωστόσο, προς έκπληξή του το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε τη διαγραφή του Γκλέτσου από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας αυτής της πράξης. Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «στο κόμμα του Πολακισμού, οι Πολάκηδες συνεχίζουν ακάθεκτοι».

Ο κ. Γκλέτσος με τη σειρά του, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του LamiaPolis 87,7 τόνισε πώς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει χιούμορ! «Ήρθαν τα παιδιά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μου έφεραν ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη κολλημένη και είπα τέλειο τέλειο…. Θα με χαρακτηρίσει με αφορμή αυτό, η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιος; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα ούτε για υπουργούς, ούτε και τα στελέχη της. Που το στόμα τους έχει πει…και αν έχει πει! Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το γιαούρτι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του σοβαρού από την τρολιά, τότε δεν έχουν χιούμορ. Δυστυχώς, μετά και τα Τέμπη είναι μεγάλη η οργή του κόσμου και ο θυμός όλων μας. Στην Ελλάδα ζούμε, που γέννησε τη σάτιρα. Αν δεν εκτονωθούμε και με το χιούμορ, θα τρελαθούμε κιόλας». «Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή. Τελείωσαν οι πολιτικές του ημέρες. Φεύγει και μάλιστα φεύγει με ταχύτητα φωτός», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις