Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πολίτης – Δανδουλάκη: Η απάντηση στο “μίσος”
LIFESTYLE

Πολίτης – Δανδουλάκη: Η απάντηση στο “μίσος”

Πολίτης - Δανδουλάκη: Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απέχει αρκετά χρόνια από τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν έχει μισήσει ποτέ άνθρωπο

Απάντηση στη δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη στην εκπομπή «Έλεος!» έδωσε ο Χρήστος Πολίτης στο Πρωινό και στη Μαίρη Αρώνη. Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απέχει αρκετά χρόνια από τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν έχει μισήσει ποτέ άνθρωπο. «Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Το μίσος είναι λίγο κακόγουστο πράγμα αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο.

Ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σήριαλ. Μάλιστα μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω. Εγώ δεν βρίζω κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω μισήσει.

Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα, αλλά μίσος δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είπε ο Χρήστος Πολίτης για την Κάτια Δανδουλάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις