Μακρόν ρολόι: Πώς… εξαφάνισε το πανάκριβο αξεσουάρ την ώρα της συνέντευξης

ΚΟΣΜΟΣ

Μακρόν ρολόι: Πώς… εξαφάνισε το πανάκριβο αξεσουάρ την ώρα της συνέντευξης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μακρόν ρολόι: Τι είπε το Ελιζέ

24.03.2023 | 21:36

Λίγες ώρες αφότου η κυβέρνηση επιβίωσε από την πρόταση μομφής και η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση υπερψηφίστηκε, ο Εμανουέλ Μακρόν παραχώρησε συνέντευξη στα δίκτυα TF1 και France 2 και υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου. «Η μεταρρύθμιση αυτή είναι αναγκαία, όχι γιατί αυτό αρέσει σε εμένα, θα ήθελα να μην την κάνω, αλλά για τον λόγο αυτό δεσμεύθηκα να την κάνω», δήλωσε. Ο Εμανουέλ Μακρόν στο ξεκίνημα της συνέντευξης εμφανίστηκε με ένα ρολόι με μπλε καντράν και μαύρο λουράκι στο αριστερό του χέρι. Κάποια στιγμή, όμως, το αφαίρεσε διακριτικά, συνεχίζοντας τη συνέντευξη χωρίς το αξεσουάρ να κοσμεί το χέρι του.

Βίντεο: Ο Εμανουέλ Μακρόν έβγαλε το ρολόι του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

Συγκεκριμένα, 11 λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξης ο Γάλλος πρόεδρος βάζει τα χέρια του κάτω από το τραπέζι και, ενώ μιλά, αφαιρεί το ρολόι, ακουμπώντας το σε ένα τραπεζάκι δίπλα του. Η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την απουσία του ρολογιού. Μάλιστα, κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν ότι το ρολόι κοστίζει 80.000 ευρώ. Σύμφωνα, όμως, με το France Info, στην πραγματικότητα το ρολόι του Εμανουέλ Μακρόν, της γαλλικής εταιρείας Bell&Ross, κοστίζει 2.400 ευρώ. Το φοράει, δε, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

«Την ώρα που μιλάει για τους “εργαζόμενους με τον κατώτατο μισθό” αφαιρεί διακριτικά το όμορφο πολυτελές ρολόι του», έγραψε η Κλεμένς Γκετέ, βουλευτής του Ζαν Λικ Μελανσόν. Το Ελιζέ αναγκάστηκε να εξηγήσει ότι ο Μακρόν αφαίρεσε το ρολόι επειδή «χτυπούσε στο τραπέζι».

Exit mobile version