Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λοβέρδος – Ανδρουλάκης: «Όταν απορρίπτουμε πρόσωπα, προτείνουμε πρόσωπα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος – Ανδρουλάκης: «Όταν απορρίπτουμε πρόσωπα, προτείνουμε πρόσωπα»

Λοβέρδος - Ανδρουλάκης: «Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ψηφίζει για να είναι ηγέτης της χώρας ο αρχηγός του»

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, απαντώντας ουσιαστικά στον Νίκο Ανδρουλάκη. Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δήλωσε χθες ότι εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές, θα προτείνει άλλο πολιτικό πρόσωπο επιμένοντας στη γραμμή «όχι Μητσοτάκης ή Τσίπρας για πρωθυπουργός», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιον εννοεί και χωρίς να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κ. Λοβέρδος και τόνισε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό.

«Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ψηφίζει για να είναι ηγέτης της χώρας ο αρχηγός του»

«Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι αυτός ο ηγέτης χώρας», είπε και υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας. «Πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.

«Όλα θα τα δείξει η κάλπη»

«Όλα θα τα δείξει η κάλπη», υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος και σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, είπε πως «μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη επικρατεί μια διανοητική ακαταστασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις