Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λατινοπούλου κόμμα: “Ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λατινοπούλου κόμμα: “Ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας”

Λατινοπούλου κόμμα: Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έμεινε πολύ καιρό μακριά από την πολιτική σκηνή. Με ένα χειμαρρώδη λόγο στο Instagram ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός της, το οποίο ονόμασε «Πατρίδα». Στην σύντομη ομιλία την οποία ανάρτησε, κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «κοινές πολιτικές όλων των κομμάτων», για «πόλεις παραδομένες στη βρώμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα», ενώ σημειώνει ότι το σύνθημά της είναι «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Η Λατινοπούλου αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Πατριωτική Δύναμη (ΠΑΤΡΙ.ΔΑ) επειδή διαφώνησε με την πρόταση συνεργασίας με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Λατινοπούλου: Το “διαζύγιο” με Μπογδάνο

Το κόμμα έρχεται λίγες μέρες μετά το ”διαζύγιο” της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.ΔΑ.», διότι η κυρία Λατινοπούλου διαφώνησε με την πρόταση που έκανε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου της «Πατριωτικής Ένωσης» προκειμένου να συνεργαστούν τα δύο κόμματα στις επόμενες εκλογές.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε πως η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός του. Από την πλευρά της η Αφροδίτη Λατινοπούλου χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα διέψευσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μιλώντας για ξεπούλημα του κόμματος, τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, γιατί απλά αυτό ποτέ δεν έγινε. «Ήταν ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου, δεν υπάρχουν υπογραφές», σημείωσε.

Παράλληλα κατηγόρησε τον κ. Μπογδάνο πως πήγε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους εκεί που έβριζε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για οικονομική εξαγορά και χρηματισμό. Και κατέληξε η κα Λατινοπούλου λέγοντας «έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το κάνεις μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν». Την απάντησή της με όλες αυτές τις καταγγελίες, η Αφροδίτη Λατινοπούλου την ανέβασε στη σελίδα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου έμεινε για κάποια ώρα πριν ο κ. Μπογδάνος την κατεβάσει. Έτσι η κα. Λατινοπούλου επανήλθε σχολιάζοντας πως «ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο διότι τον ενοχλεί η αλήθεια, ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσής του».

Δείτε την ανάρτηση:
335280975_220374227182113_547501491583798555_n
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις