Μουζουράκης σύντροφος: Γιατί ο τραγουδιστής κινείται νομικά

LIFESTYLE

Μουζουράκης σύντροφος: Γιατί ο τραγουδιστής κινείται νομικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μουζουράκης σύντροφος: Στιγμιότυπα από το ιδιωτικό προφίλ της Μαριλού στα social media κυκλοφόρησαν σε διάφορα δημοσιεύματα

23.03.2023 | 19:32

Με αφορμή τη δημοσίευση φωτογραφιών της συντρόφου του σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ο Πάνος Μουζουράκης πρόκειται, να κινηθεί νομικά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», ο λόγος είναι ότι τα εν λόγω στιγμιότυπα είναι φωτογραφίες από το προφίλ της Μαριλού στα social media. Ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά για να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες μιας και το προφίλ της είναι ιδιωτικό αλλά και επιπλέον η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Πρωινό» είχε συναντήσει τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού στο αεροδρόμιο και μάλιστα ο ρεπόρτερ αποκάλυψε πως η σύντροφος που έχει ο Πάνος Μουζουράκης, Μαριλού φορούσε στο χέρι της ένα δακτυλίδι, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Μπράβο. Με το καλό τα παιδιά. Με το καλό γενικά τα παιδιά. Τον συμπαθώ πολύ τον Μουζουράκη. Την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά για να είναι επιλογή του…».

Exit mobile version