Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουζουράκης σύντροφος: Γιατί ο τραγουδιστής κινείται νομικά
LIFESTYLE

Μουζουράκης σύντροφος: Γιατί ο τραγουδιστής κινείται νομικά

Μουζουράκης σύντροφος: Στιγμιότυπα από το ιδιωτικό προφίλ της Μαριλού στα social media κυκλοφόρησαν σε διάφορα δημοσιεύματα

Με αφορμή τη δημοσίευση φωτογραφιών της συντρόφου του σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ο Πάνος Μουζουράκης πρόκειται, να κινηθεί νομικά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», ο λόγος είναι ότι τα εν λόγω στιγμιότυπα είναι φωτογραφίες από το προφίλ της Μαριλού στα social media. Ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά για να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες μιας και το προφίλ της είναι ιδιωτικό αλλά και επιπλέον η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Πρωινό» είχε συναντήσει τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού στο αεροδρόμιο και μάλιστα ο ρεπόρτερ αποκάλυψε πως η σύντροφος που έχει ο Πάνος Μουζουράκης, Μαριλού φορούσε στο χέρι της ένα δακτυλίδι, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Μπράβο. Με το καλό τα παιδιά. Με το καλό γενικά τα παιδιά. Τον συμπαθώ πολύ τον Μουζουράκη. Την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά για να είναι επιλογή του…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις