Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δράκος Κηφισιάς: Και ανήλικο κορίτσι επιχείρησε να αρπάξει ο 27χρονος!
ΕΛΛΑΔΑ

Δράκος Κηφισιάς: Και ανήλικο κορίτσι επιχείρησε να αρπάξει ο 27χρονος!

Συνελήφθη για σεξουαλικές επιθέσεις

Και ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 8 χρόνων, βίωσε τον τρόμο, όταν μπήκε, ξαφνικά, στο στόχαστρο 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρες ασέλγειας και βιασμών στην Κηφισιά.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας και η οποία συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο-ντοκουμέντο, ο 27χρονος επιχείρησε να σύρει το κορίτσι, την ώρα που μόλις αυτό είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της γιαγιάς της για να την μεταφέρει σε αθλητικό κέντρο. Ο 27χρονος φαίνεται να κινείται αρχικά πίσω από το κορίτσι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να κινείται με ταχύτητα προς το αυτοκίνητο. Και ενώ το κορίτσι, όπως είπαν οι γονείς του, παραμένει συνεχώς φοβισμένο, μη μπορώντας να ξεπεράσει το σοκ της παρ’ 0λίγον αρπαγής του μέσα από το αυτοκίνητο της γιαγιάς, η Αστυνομία μετά τη σύλληψη του επικίνδυνου δράστη, παρουσίασε τη δράση του και μαζί σκιαγράφησε τον εφιάλτη δύο ενήλικων γυναικών.

Οι πρώτες επιθέσεις του, έλαβαν χώρα το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Μαρτίου. Ο  27χρονος προσέγγισε μια γυναίκα ηλικίας 41 ετών, η οποία  βρισκόταν στη συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη και αφού προέβη σε άσεμνες πράξεις με χρήση σωματικής βίας, στη συνέχεια προσπάθησε να την σύρει σε σημείο με φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά, με τον 27χρονο να τρέπεται σε φυγή. Μία ώρα αργότερα, o ίδιος, κατά την Αστυνομία,  επιτέθηκε σε μια 55χρονη γυναίκα στην οδό Αχαρνών.

Ανέλαβε η ΔΙΑΣ

Η γυναίκα σε κατάσταση πανικού ξεκίνησε να φωνάζει για βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να απομακρυνθεί καθώς φοβήθηκε ότι θα σπεύσουν στο σημείο περίοικοι και περαστικοί. Άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινήθηκαν προς την περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 27χρονο με βάση τις πρώτες περιγραφές των θυμάτων και να τον συλλάβουν,   βοηθούμενοι από το  ότι  σ αυτές τις επιθέσεις, δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Αναφέρεται αρχικά  ότι ο 27χρονος ημεδαπός, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Και συνεχίζει η Αστυνομία: «Λίγο πριν τη σύλληψή του, σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, ο κατηγορούμενος προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς. Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις