Προπονητής τάε κβον ντο Ηλιούπολη: “Μόλις τον δω θα καταλάβω αν το έκανε” λέει η αδερφή του

ΕΛΛΑΔΑ

Προπονητής τάε κβον ντο Ηλιούπολη: “Μόλις τον δω θα καταλάβω αν το έκανε” λέει η αδερφή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Προπονητής τάε κβον ντο Ηλιούπολη: Η πρώτη αντίδραση της αδερφής του 44χρονου

22.03.2023 | 18:17

Σοκ στην Ηλιούπολη με τη σύλληψη του προπονητή Tae Kwon Do, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων κοριτσιών. Ο 44χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και ο ίδιος, θα απολογηθεί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, την Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Για την υπόθεση μίλησε η αδερφή του προπονητή πολεμικών τεχνών, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη με τη σύλληψη του 44χρονου, τονίζοντας ότι όλη η οικογένεια έχει πέσει από τα σύννεφα με τις εξελίξεις.

”Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά με ποιότητα και ήθος”

“Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και με όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α. Έχουμε “πέσει από τα σύννεφα”. Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι. Εγώ μία που θα δω τα μάτια του και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά ας κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου. Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει” δήλωσε στο STAR.

“Ο Α. ξεκίνησε από πέντε ετών να κάνει αυτό το άθλημα. Από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004. Ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι΄αυτό το άθλημα επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει.

Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν στον Α. Ο Α προσέφερε στα παιδιά, ασχολούνταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσαν, ήταν και αυστηρός” πρόσθεσε. Αναφερόμενη στην προσωπική ζωή του αδερφού της, σημείωσε ότι ο 44χρονος είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, με την οποία έχουν ένα παιδί. “Είχαμε και άλλα προβλήματα, άσχημες καταστάσεις. Έχουν μαζί ένα παιδάκι, ένα αγοράκι επτά ετών και εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο” είπε.

Προπονητής τάε κβον ντο Ηλιούπολη: Στον ημιώροφο της σχολής παρέσυρε τα ανήλικα θύματά του

Ο 44χρονος προπονητής φέρεται να οδηγούσε κάποια από τα θύματά του στον ημιώροφο της σχολής Ταε κβον Ντο στην Ηλιούπολη και εκεί να προέβαινε στις αποτρόπαιες πράξεις του. Στη σχολή, ο συλληφθείς είχε διαμορφώσει ένα μικρό διαμέρισμα στον ημιώροφο και όπως λένε οι γείτονές του, κάποια βράδια έμενε εκεί.  Κάποιοι γονείς, μάλιστα, τονίζουν πως στον ημιώροφο πήγαιναν και ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

«Ούτε μου είχε αναφέρει κάτι το παιδί μου και μάλιστα ήταν πολύ καλός επαγγελματίας. Υπήρχε στον επάνω όροφο ένας χώρος σαν σπίτι. Βέβαια, το παιδί μου δεν ανέβαινε γιατί τον έφερνα ντυμένο και τον έπαιρνα. Δίπλα ήταν τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες, ξέρω ότι ανέβαιναν όσα παιδιά ήθελαν και ξεντύνονταν, έκαναν το μπάνιο τους, άφηναν τα πράγματά τους.Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές», δηλώνει στο Πρώτο Θέμα μια γειτόνισσα του 44χρονου η οποία πήγαινε το παιδί της στη σχολή του.

Exit mobile version