Εφετείο μαχαίρωμα: Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση

ΕΛΛΑΔΑ

Εφετείο μαχαίρωμα: Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εφετείο μαχαίρωμα: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση

22.03.2023 | 13:16

Συναγερμός σήμανε το πρωί (22/3) στις αστυνομικές Αρχές, καθώς έξω από το Εφετείο Αθηνών μια ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε με μαχαίρια σε δύο άτομα. To αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως, όταν η ομάδα των οπαδών εντόπισε τα δύο άτομα που βρίσκονταν σε καφετέρια και άρχισε ξαφνικά να τα ξυλοκοπά. Κάποια στιγμή μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, ένας από τους οπαδούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το έναν στο μηρό. Σημειώνεται ότι την ώρα του αιματηρού περιστατικού θα ξεκινούσε δίκη στο Εφετείο για οπαδικά κίνητρα, η οποία όπως έγινε γνωστό δεν ξεκίνησε ποτέ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η δίκη δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο. Άμεσα επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χημικών. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, δίχως να διατρέχει κάποιον κίνδυνο για την υγεία του.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση

«Ο άνθρωπος είχε μαχαιρωθεί και δεν το είχε καταλάβει από το σοκ και το ξύλο. Ξαφνικά βλέπουμε να ρέει και να γίνεται μια λίμνη αίματος. Εκείνη την στιγμή απλά έτρεξα να ρίξω μια ματιά. Ήρθε και ο δικηγόρος τους και απ’ ότι κατάλαβα και είδα το τραύμα ήταν στον μηρό. Στην πίσω μεριά. Άρα, εκεί δεν υπάρχει σε εισαγωγικά αρτηρία. Βέβαια το αίμα έρρεε, πήραμε ένα μαντήλι και μια ζώνη από μια γιαγιά και του δέσαμε το πόδι», είπε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Εφετείο.

Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι στο Εφετείο

Για το επεισόδιο προσήχθησαν αρχικά τέσσερα άτομα, οι προσαγωγές των οποίων λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για χούλιγκαν.

Exit mobile version