Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 14χρονη Νέα Σμύρνη: Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε ο εφιάλτης για το κορίτσι
ΕΛΛΑΔΑ

14χρονη Νέα Σμύρνη: Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε ο εφιάλτης για το κορίτσι

14χρονη Νέα Σμύρνη: Βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς

Μια νέα “υπόθεση Κολωνού” προκαλεί φρίκη στη χώρα, με τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών να αναζητούν με απόλυτη διακριτικότητα άλλα ανήλικα θύματα του “ΤΑΧΙΡ”, του “ΡΟΥΣΛΑΝ”, του Ε.Σ. και του Κ.Δ., καθώς και συνεργούς τους που εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο οι μαστροποί και οι παιδεραστές, να “ψάρευαν” ευάλωτα, ανήλικα, κορίτσια από δομές της Αττικής και να μην ήταν η 14χρονη η μόνη που έπεσε στα “δίχτυα” τους. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 3 άνδρες, ενώ οι αρχές αναζητούν ένα ακόμα πρόσωπο, που φέρεται να είχε ερωτική επαφή με την ανήλικη επί πληρωμή την περασμένη Κυριακή. Οι λεπτομέρειες της δράσης των μαστροπών, προκαλούν αποστροφή. Έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείπει τον χώρο φιλοξενίας και την οδηγούσαν με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα.

Η μικρή, έδειξε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι συνέβαινε, εμφανίστηκε συνειδητοποιημένη για το τι έχει ζήσει και αποφασισμένη να συνδράμει στο έργο των αρχών και να προχωρήσουν οι έρευνες. Οι αναλυτές προσπαθούν να εντοπίσουν τα πλοκάμια του κυκλώματος παιδοφιλίας που κρύβεται πίσω από τη ζοφερή αυτή ιστορία, καθώς εκτιμούν πως η υπόθεση έχει βάθος και παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση «Μίχου» στον Κολωνό.

Τρία χρόνια φρίκης

Οι Αρχές “πηγαίνουν” πίσω στο παρελθόν και συγκεκριμένα τρία χρόνια πίσω, όπου εκτιμούν ότι ξεκίνησε ο εφιάλτης για το 14χρονο κοριτσάκι και ψάχνουν να δουν, ποια είναι τα προσωπα που έκλειναν τα ραντεβού, σε ποια ξενοδοχεία πραγματοποιούνταν και φυσικά ποιοι είναι οι βιαστές της ανήλικης. Και σε αυτή την περίπτωση είναι δεδομένο ότι οι επαφές και τα ραντεβού, κλείνονταν μέσω social media και συνεπώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το άνοιγμα των συσκευών, θα οδηγήσει σε νέο δρόμο την υπόθεση.

Ψάχνουν τον «Ρουσλάν»

Παράλληλα, το βάρος των ερευνών επικεντρώνεται στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 23χρονου Γεωργιανού με το όνομα «Ρουσλάν» που φέρεται να είναι και ο τελευταίος πελάτης – βιαστής της ανήλικης. Έχουν ήδη ζητήσει ενημέρωση από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να εντοπιστεί το στίγμα του και να οδηγηθεί για εξέταση κάτι που όπως λένε είναι ζήτημα χρόνου. Ο ίδιος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα δηλώνει πως δεν εχει καμία σχέση με τη μικρή, δεν συνευρέθηκε μαζί της.

Είπε πως τη γνώρισε μέσω ενός μυστηριώδους κοντού και παχουλού άνδρα με το όνομα «Αντώνης» ο οποίος ήταν γνωστός του μέσω Facebook, του συστήθηκε ως 17 ετών και αφού πέρασαν λίγες ώρες σε παραλία στον Ασπρόπυργο στη συνέχεια κατέληξαν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας όπου απλά όπως λέει, διανυκτέρευσαν χωρίς να έρθουν σε επαφή και την επόμενη ημέρα μετέφερε τη μικρή στο ίδρυμα.

Βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς του κοριτσιού

Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος εργάζεται όπως είπε ως «ασφάλεια υψηλών προσώπων» και έχει γνωριμίες χωρίς ωστόσο να θέλει σε αυτή τη φάση να κατονομάσει τα πρόσωπα. Βέβαια αν και διατείνεται πως δεν είχε ουδεμία ερωτική επαφή με το ανήλικο παιδί, εντούτοις, ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων ο οποίος παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στις αρχές τον «δίνει» στεγνά καθώς όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, όχι μόνο συνευρέθηκε αλλά ο μαστροπός «Ταχίρ» και οι άλλοι δυο συλληφθέντες από την παρέα της διαστροφής, παρακολουθούσαν την πράξη και κατέγραψαν στο κινητό τηλέφωνο το σκηνικό.

«Ο “Ταχίρ” (δηλαδή ο αλλοδαπός μαστροπός) και ο Ε.Σ (Έλληνας συλληφθείς) κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινού με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Οι αστυνομικοί, ερευνούν με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση, εκτός από το «ξεσκόνισμα» στο αρχείο του μαστροπού «Ταχίρ», τις επαφές τόσο του ιδίου όσο και της μικρής ψάχνουν να βρουν την άκρη για να φθάσουν στο πελατολόγιο του αλλοδαπού κακοποιού και το κυριότερο να διαπιστώσουν αν και άλλα ευάλωτα κοριτσάκια έχουν πέσει στα δίχτυα της διαστροφής που είχε απλώσει στα social media, για να «αλιεύει» πελάτες.

Πληροφορίες από Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις