Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Καλάθι Πάσχα προϊόντα: Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλάθι Πάσχα προϊόντα: Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις

Καλάθι Πάσχα προϊόντα: Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις μαζί με το «καλάθι του νονού»

Για το «καλάθι του Πάσχα» μίλησε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος αποκάλυψε πως το «πασχαλινό καλάθι» θα ανακοινωθεί αύριο, Τετάρτη (22/3). Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, είπε πως ετοιμάζεται το «Πασχαλινό καλάθι» που θα περιέχει αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, σοκολάτα, ενώ παράλληλα στα σκαριά βρίσκεται και το «καλάθι του νονού». Σημείωσε μάλιστα πως φέτος περιμένουμε το Πάσχα χαμηλότερες τιμές από ό,τι είχαμε πέρυσι. Ο ίδιος τόνισε πως την Τετάρτη 22 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου, θα ανακοινωθούν επίσημα και τα δύο αυτά καλάθια που έρχονται να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα κατά της ακρίβειας και να υποστηρίξουν τα νοικοκυριά, όπως είπε.

Tο «καλάθι του νονού/ας»

Από την άλλη, το «καλάθι του νονού/ας», θα θυμίζει εκείνο που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα παιχνιδιών. Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα περιλαμβάνει αναμένεται μάλιστα είναι παρόμοιες με εκείνες στο «καλάθι του Αϊ Βασίλη». Παράλληλα θα προστεθούν επίσης οι λαμπάδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες στο «καλάθι του Αϊ Βασίλη» ήταν: Επιτραπέζια / Παζλ, Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), Βρεφικά παιχνίδια, Φιγούρες δράσης, Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), Οχήματα – Τηλεκατευθυνόμενα, Ηλεκτρονικά παιχνίδια, Αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα, Μουσικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις