Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υρώ Μανέ κόρη: Η πανέμορφη Φαίδρα Νταϊόγλου, χορεύει στο Ιnstagram και ενθουσιάζει
LIFESTYLE

Υρώ Μανέ κόρη: Η πανέμορφη Φαίδρα Νταϊόγλου, χορεύει στο Ιnstagram και ενθουσιάζει

Υρώ Μανέ κόρη: Ένα υπέροχο βίντεο για να ξεχαστούμε...

Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίδρα Νταϊόγλου. Η 26χρονη κόρη της Υρώς Μανέ ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, δημοσιεύοντας συχνά βίντεο όπου χορεύει, εντυπωσιάζοντάς τους followers. Πρόσφατα η Φαίδρα Νταϊόγλου πόσταρε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο χορεύει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο χορός είναι η διαφυγή της απ΄ όλα. Η ίδια δημιούργησε μία χορογραφία την οποία και κατέγραψε σε ασπρόμαυρο φίλτρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως o χορός είναι βάλσαμο.

Η διαφυγή μου από όλα…

«Η διαφυγή μου από όλα. Στην αίθουσα χορού. Εκεί που με ένα μαγικό τρόπο όλα βγαίνουν χωρίς λέξεις. Είχα καιρό να τρυπώσω εκεί. Οφείλουμε να ανατροφοδοτούμε τη ψυχή μας με λίγη αθωότητα. Ή μάλλον με πολλή. Για μένα η στιγμή αυτή έχει της θέση της ιερότερης. Που πρακτικά κανείς δε μπορεί να την αγγίξει. Να τη φθείρει. Που και να προσπαθήσει, πάλι κάτι θα δημιουργηθεί. Νέο, όμορφο, δικό μου. Και κάπως έτσι θα ‘ταν όμορφο όλα να κυλάνε. Να γίνονται δικά μας, χωρίς να τα βαστάμε με κόπο, αντοχές και ανοχές. Και να γίνονται δημιουργία. Χορός λοιπόν. Το βάλσαμο» σημείωσε χαρακτηριστικά η κόρη της Υρώς Μανέ.

Η 26χρονη Φαίδρα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και τα ξανθά μαλλιά είναι εξαιρετική χορεύτρια και έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η νεαρή κοπέλα σπούδασε επίσης κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Από μικρή της άρεσε ο χορός και το πιάνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη . (@faidra.daioglou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις