Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς: “Τον κοιτάς στα μάτια και σκας στα γέλια”
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς: “Τον κοιτάς στα μάτια και σκας στα γέλια”

Μαρία Αναστασοπούλου - Γιάννης Κολοκυθάς: Η Μαρία Αναστασοπούλου ρωτήθηκε αν και πόσο βοηθά τη σχέση με τον σύντροφό της το γεγονός πως κάνουν την ίδια δουλειά

Μια σπάνια αναφορά στον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή “Είμαστε μαζί” στην οποία βρέθηκε καλεσμένη. Συγκεκριμένα, η Ελίνα Παπίλα θέλησε να μάθει αν και πόσο βοηθά τη σχέση με τον σύντροφό της το γεγονός πως κάνουν την ίδια δουλειά ή αν δημιουργεί μεγαλύτερη φθορά. “Νομίζω ότι λειτούργησε αρμονικά ότι συμπορεύεσαι με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει τη δουλειά. Για να είμαστε 9 χρόνια μαζί δεν δημιούργησε πρόβλημα που δουλεύαμε μαζί, λειτούργησε πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.

Σε εμάς λειτουργεί το χιούμορ πολύ καταλυτικά και επειδή οι ρυθμοί είναι όπως είναι, το να είσαι με έναν άνθρωπο λες μια ατάκα, τον κοιτάς στα μάτια και σκας στα γέλια, είναι πολύ σημαντικό” απάντησε με ειλικρίνεια η Μαρία Αναστασοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο επαγγελματικό βήμα που έκανε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

“Το “Καλημέρα Ελλάδα” είναι μια πρόκληση από την αρχή ως το τέλος. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Γιώργο, ήταν ένα βήμα με αρκετό ρίσκο αλλά τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί λειτούργησε. Για αυτό είναι η ζωή, να παίρνουμε και ρίσκα. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Παπαδάκη που κάνει 32 χρόνια αυτή την εκπομπή, το να μπορέσεις να κουμπώσεις και να κάνεις τη δουλειά σου με την ίδια επάρκεια, θέλει προσπάθεια. Ο Γιώργος είναι ένα σχολείο κάθε μέρα” δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις