Γερανός Αστυνομίας στην Ακαδημίας: Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ με Μαυροειδάκο – Παγώνη

ΕΛΛΑΔΑ

Γερανός Αστυνομίας στην Ακαδημίας: Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ με Μαυροειδάκο – Παγώνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γερανός Αστυνομίας στην Ακαδημίας: Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ευστράτιο Μαυροειδάκο και τη Ματίνα Παγώνη με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

20.03.2023 | 14:39

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Στράτο Μαυροειδάκο το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του αστυνομικού που οδηγούσε τον γερανό στην Ακαδημίας και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί διαδηλωτής που βρισκόταν στο σημείο και να κινδυνεύσουν άλλοι.  Ο γγ ειδικών φρουρών Αττικής υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», κάτι που ενόχλησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία τον ρώτησε «αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;».

Τότε ο Στράτος Μαυροειδάκος απάντησε: «Tι λέτε κυρία Παγώνη! Άριστα έκανε ο συνάδελφος!», ενώ υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός του γερανού συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά» με την κ. Παγώνη να συμπληρώνει: «δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα». «Δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ. Οταν βγαίνει ένας πεζός στο δρόμο και βγάζει κάδους ο αστυνομικούς θα διώξει τους κάδους. Ο αστυνομικός δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη. Ακρως επαγγελματική η συμπεριφορά του», επανήλθε εκ νέου ο Στράτος Μαυροειδάκος για να σχολιάσει κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη: «Οταν κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι του οι προληπτικοί δεν πρέπει να βγαίνουν και να κάνουν αυτές τις δηλώσεις, υπάρχουν ανώτατα όργανα για κάθε υπηρεσία και κρίνεται ο καθένας μας»

Exit mobile version