Βόλος – Ολυμπιακός Super League: Με το δεξί στα πλέι οφ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος – Ολυμπιακός Super League: Με το δεξί στα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βόλος - Ολυμπιακός Super League: Με γκολ των Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνη και με 12.000 φίλους στο πλευρό του ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Βόλο και είναι στο -2 από την κορυφή

19.03.2023 | 20:12

Ένας σοβαρός Ολυμπιακός ιδίως στο α’ μέρος έχοντας 12.000 οπαδούς του στο πλευρό του πέρασε νικηφόρα με 3-0 από την έδρα του Βόλου. Τρεις διαφορετικοί σκόρερ, Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνης με τον Έλληνα χαφ να έχει συνδρομή και στις 3 φάσεις των γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι στο -2 από την κορυφή αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει το βράδυ (21:30) στο ΑΕΚ-ΠΑΟ.

Βόλος – Ολυμπιακός: Πώς ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Για τον Βόλο ο Μπράτσος είχε τον Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια και τους Άλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ και Σι στην άμυνα ενώ οι Τσοκάνης, Λούνα και Κάτσε ήταν στην τριάδα των χαφ. Ο Ντέλετιτς με τον Πιρές πήγαν στα άκρα της επίθεσης με τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μίτσελ από μέρους του δεν είχε εκπλήξεις για τον αγώνα.

Η διάταξη του Ολυμπιακού για το ματς: Πασχαλάκης στο τέρμα, άμυνα με Ροντινέι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ και κέντρο με Κασάμι και Σαμασέκου. Μπροστά τους ο Χάμες, άκρα με Κανός και Φορτούνη και φορ ο Μπακαμπού.

Από δύο φάουλ του Φορτούνη δύο γκολ για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ήταν φανερά καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και βρήκε 2 γκολ μετά από 2 εκτελέσεις φάουλ του Φορτούνη. Μόλις στο 4′ ένα πολύ καλό σουτ Ροντινέι ήταν που έφυγε έξω. Στο 7ο λεπτό ο Φορτούνης έβγαλε φάση που οδήγησε στο 0-1. Εκτέλεσε το φάουλ, υπήρξε ένα λάθος διώξιμο στην άμυνα του Βόλου και από κοντά ο Κασάμι σκόραρε μετά από 2.527 ημέρες. Ο Βόλος επιδίωξε να αντιδράσει και στο 17′ ο Πιρές είχε ένα σουτ που έκοψε ο Σαμασέκου. Στο 25′ ο Χάμες από πολύ καλή θέση πήγε να ‘σπάσει’ τη μπάλα αλλά δεν του βγήκε η φάση. Στο 26′ ο Σαμασέκου είχε μία κεφαλιά έξω και 10 λεπτά μετά ήρθε και το 0-2.

Φάουλ του Φορτούνη από την άλλη πλευρά που έκανε το φάουλ για το 0-1, κεφαλιά – ασίστ Χάμες και κεφαλιά Μπακαμπού για το 0-2. Ο Χάμες έφτασε έτσι τις 6 ασίστ, όσες και ο Φορτούνης και ο Μπακαμπού τα 14 γκολ. Λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους και συγκεκριμένα στο 44′ ο Ντέλετιτς είχε ένα φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κασάμι.

Έπεσε κάπως ο ρυθμός, μετά αποβλήθηκε ο Μπράτσος και ο Φορτούνης… χτύπησε ξανά για το 0-3

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός γενικά δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο στο πρώτο 45λεπτο. Έβγαλε κάποιες φάσεις όπως στο 51′ με Κανός και Μπακαμπού ένα σουτ του Κασάμι στο 70′ ή ένα σουτ του Μασούρα έξω λίγο πιο μετά αλλά δεν είχε το καλό και πειστικό αγωνιστικό πρόσωπο που υπήρχε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Βόλος πίεσε και έψαξε φάσεις με πιο καλές προϋποθέσεις αλλά δεν κατάφερε κάτι. Σε πρώτη φάση στο β’ μέρος ο ρυθμός είχε αρχίσει να πέφτει.

Στο 78′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο κόουτς Μπράτσος για διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι. Στο 81′ μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο Τσοκάνης μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Το γκολ χρεώθηκε στον Φορτούνη και λίγο μετά ο Κασάμι είχε μεγάλη χαμένη φάση με κεφαλιά από κόρνερ του Βαλμπουενά. Στο 88′ δεν μέτρησε γκολ του Αραμπί καθώς ο Ροντινέι έβγαλε μπαλιά ενώ η μπάλα είχε βγει εκτός. Τελικώς έμεινε το 0-3 και με έναν Ολυμπιακό που παρότι κάπως μέτριος στην επανάληψη θα μπορούσε να βάλει ακόμα και 4 γκολ.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86′ Καρτάλης), Κάτσε (75′ Ταχάτος) και Οζέγκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Φορτούνης (82′ Βαλμπουενά), Χάμες (65′ Μασούρας), Κανός (65′ Γκάρι Ροντρίγκες), Σωκράτης (84′ Ντόι), Ροντινέι, Μπα, Κασάμι, Σαμασέκου, Ρέαμπτσιουκ και Μπακαμπού (82′ Αραμπί).

Πηγή: www.gazzetta.gr
Exit mobile version