Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Market Pass προθεσμία – πληρωμή: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις, πότε θα καταβληθούν τα ποσά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Market Pass προθεσμία – πληρωμή: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις, πότε θα καταβληθούν τα ποσά

Market Pass προθεσμία - πληρωμή: Πότε θα δουν τα χρήματα οι δικαιούχοι

Αντίστροφη μέτρηση για να υποβάλλουν οι δικαιούχοι αίτηση για την χορήγηση του Market Pass. Η προθεσμία εκπνέει σήμερα τα μεσάνυχτα (Τετάρτη 15/3), και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει να τρέχει ο χρόνος για την πληρωμή της διπλής ή τριπλής δόσης του επιδόματος. Πάνω από 2,3 εκατ. δικαιούχοι οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 έχουν ήδη λάβει την πρώτη διπλή ή τριπλή δόση του Market Pass. Τα χρήματα του επιδόματος που θα κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όποιο τρόπο θέλουν οι δικαιούχοι αλλά είναι κατά 20% λιγότερα σε σχέση με την ψηφιακή μορφή της ενίσχυσης μέσω της οποίας τα χρήματα αξιοποιούνται συνολικά ή εν μέρει σε καταστήματα τροφίμων από σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, έως φούρνους και μίνι μάρκετ.

Οι δικαιούχοι του Market Pass που θα επιλέξουν να λάβουν τα χρήματα με πίστωση στην άυλη ψηφιακή κάρτα θα πληρωθούν από τις 20 Μαρτίου 2023 αναδρομικά για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, ενώ η επόμενη πληρωμή θα γίνει στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο, στις 3 Μαΐου 2023 για τον μήνα Μάιο, στις 3 Ιουνίου 2023 για τον μήνα Ιούνιο και στις 3 Ιουλίου 2023 για τον μήνα Ιούλιο. Όσοι δικαιούχοι έχουν επιλέξει την κατάθεση του Market Pass σε τραπεζικό λογαριασμό θα λάβουν την ενίσχυση στις 20 Μαρτίου 2023 αναδρομικά για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Στις 3 Μαΐου 2023 θα δουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις